Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πιστεύει ξένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Έτσι μπορεί να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 00:04:00

Το πιστεύει ξένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Έτσι μπορεί να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος!

Sportdog Team
Το πιστεύει ξένος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Έτσι μπορεί να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε με αφορμή το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πώς η ομάδα μπορεί να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα.

Τόνι Γκονζάλες: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας και την σπουδαιότητά του, ο πρώην άσος του Δικεφάλου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει και εν τέλει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Έφθασα στο 41ο έτος της ηλικίας μου και ειλικρινά θέλω να πω ότι δεν αντέχω να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όταν πάω στην Ισπανία μία φορά τον χρόνο, βλέπω τους φίλους μου και συζητάμε πως έχουν περάσει τα χρόνια. Και έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε όλους μας”.

-Ποιος έχει την ικανότητα να αποδώσει καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, στην κορυφή της επίθεσης; Ο Ολιβέϊρα ή ο Μπράντον;

Αυτή την απάντηση στο ερώτημα που θέσατε, πρέπει να την δώσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι δουλειά του Λουτσέσκου. Κατά την γνώμη μου, όποιος θα έχει καλύτερη απόδοση πρέπει να παίξει. Ο Μπράντον είναι σε καλύτερο φεγγάρι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να αναφέρω πως ο Ολιβέϊρα μπορεί να αποδώσει καλύτερα, σε πιο βαρύ σχήμα. Αν παίξει στα ίσια η ΑΕΚ μπορεί να παίξει πιο αποδοτικά ο Ολιβέϊρα.

Πρέπει πάντως να “διαβάσει καλύτερα τις επιδόσεις των δύο παικτών ο Λουτσέσκου. Οι κινήσεις που κάνει ανάμεσα στις γραμμές ο Μπράντον, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας είναι αποτελεσματικές τις περισσότερες φορές. Όμως πρέπει να αναφέρω ότι και ο Ολιβέϊρα με μια σέντρα, με μία κίνηση μπορεί να σου δημιουργήσει μία επικίνδυνη φάση. Πρέπει να έχεις επιλογές και μέσα στο 90λεπτο να έχεις την δυνατότητα να κάνεις φάσεις.

Ως προπονητής για να πάρω μία τέτοια απόφαση, δηλαδή ποιόν θα επιλέξω, θα πρέπει να τσεκάρω, ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση στις προπονήσεις”.

-Η ΑΕΚ έχει 60 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 57, εφόσον κερδίσει ο Δικέφαλος, θα την “πιάσει” στην τρίτη θέση. Μπορεί να τα καταφέρει;

Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να βγει πρωταθλητής. Μέσα στην γεμάτη Τούμπα μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του. Είναι άλλος ο ΠΑΟΚ του δευτέρου γύρου. Επιπλέον πρέπει να πω, ότι μας βοήθησε πάρα πολύ το διπλό στο Χαριλάου. Εμείς, ως ΠΑΟΚ, πάμε προς τα πάνω, οι άλλοι είναι πάνω και πάνε προς τα κάτω.

Θα σας πω ξεκάθαρα ότι πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ. Δείτε ένα παράδειγμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρυσι πως πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ; Με δύο μεγάλες ανατροπές το πήρε. Κάπως έτσι μπορεί και ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα. Με μεγάλες ανατροπές.

Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι ακόμη. Τα πλέι οφ δεν αποτελούν ένα δίκαιο σύστημα διεξαγωγής, ειδικά για την ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, στην κανονική διάρκεια. Είναι αδικία για τον Παναθηναϊκό λοιπόν. Πάντως ο ΠΑΟΚ θα είναι εκεί για να κερδίσει το Πρωτάθλημα. Το πιστεύω ακράδαντα”, είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τους Όμπλακ, Έντερσον, Βλαχοδήμο - Αποδείξεις Μπότο σε Σαββίδη με Κοτάρσκι - Έρχεται κορυφαία ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags