Facebook Pixel ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: Ο Μάνταλος αποτίναξε από πάνω του τον αρχηγό και κάνει χρονιά καριέρας - Το ΒΙΝΤΕΟ... μιλάει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 15:46:00

Ο Μάνταλος αποτίναξε από πάνω του τον αρχηγό και κάνει χρονιά καριέρας - Το ΒΙΝΤΕΟ... μιλάει!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Ο Έλληνας άσος κάνει τη διαφορά που πάντα ήθελαν από εκείνον οι φίλοι της Ένωσης και το απέδειξε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ - Πέτρος Μάνταλος: Πόσα και πόσα δεν έχει ακούσει ο Μάνταλος όλα αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ. Ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, ότι δεν είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, ότι έχει παραξενιές, ότι, ότι, ότι... Κι έρχεται η φετινή χρονιά και σε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός εξελίσσεται σε κρυφό "χαρτί" του Ματίας Αλμέιδα για το πρωτάθλημα.

Η φανταστική ασίστ στον Αραούχο για το γκολ και το διπλό τίτλου στην Τούμπα, ήταν απλώς μία ακόμα επιβεβαίωση. Το περασμένο καλοκαίρι ο Πέτρος Μάνταλος έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από την Ένωση. Μάλιστα φέρεται ο ίδιος να ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ν' αποχωρήσει, με τον ισχυρό άνδρα των Κιτρινόμαυρων να του αποτρέπει τελικά αυτή την απόφαση. Μόνο ένα αίτημά του έκανε δεκτό. Την επιθυμία του 31χρονου άσου να παύσει από αρχηγός. Έτσι κι έγινε.

Ο Μάνταλος λοιπόν αποτίναξε από πάνω του το αρχηγιλίκι και φέτος, κάνει χρονιά καριέρας με τη φανέλα της ΑΕΚ! Το στοιχείο που τον καθιστά ξεχωριστό, είναι πως είτε παίζει βασικός, είτε αλλαγή για 10, 20 ή 30 λεπτά, δίνει πράγματα στην ομάδα του Αλμέιδα. Απλά η τρομερή δημιουργία του για το γκολ του Αραούχο με τον ΠΑΟΚ, έφερε στο προσκήνιο ξανά τη συζήτηση για τον μέχρι πρότινος κάπτεν της Ένωσης.

Μόνο ένα μπορούμε να δικαιολογήσουμε στην πραγματικότητα, απ' όσα (πολλά) άκουγε ο Πέτρος Μάνταλος. Ότι στην πράξη αποδείχθηκε, πως το βάρος και η ευθύνη του αρχηγού τον βάραινε. Και πλέον απαλλαγμένος από αυτό, κάνει τη δουλειά που πολύ καλά ξέρει μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags