Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκινάει η… εκκαθάριση στον Ολυμπιακό - Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Μίτσελ - Τελειωμένη απόφαση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-03 19:30:00

Ξεκινάει η… εκκαθάριση στον Ολυμπιακό - Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Μίτσελ - Τελειωμένη απόφαση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξεκινάει η… εκκαθάριση στον Ολυμπιακό - Ο επόμενος που φεύγει μετά τον Μίτσελ - Τελειωμένη απόφαση!

Η γκέλα με τον Άρη φέρνει τρομερές εξελίξεις στο Λιμάνι. Η αποχώρηση του Ισπανού προπονητή ήταν μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές. Ποιος πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από του Ρέντη;

Ολυμπιακός: Τρομερές αναταράξεις έχει φέρει στον Ολυμπιακό η απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον Άρη, στο Φάληρο, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες είχαν στα χέρια τους τους τρεις βαθμούς τής νίκης αλλά το τελικό 2-2 προκάλεσε… σοκ σε διοίκηση και εξέδρα.

Προφανώς η αποχώρηση του Μίτσελ, με δική του απόφαση αφού παραιτήθηκε μη μπορώντας να αντέξει το κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο 24ωρο ήταν η… βόμβα της ημέρας, ωστόσο θα υπάρξουν κι άλλες. Το Sportdog.gr άλλωστε σας ενημέρωσε με πρωινό ρεπορτάζ πως δεν θα «γλιτώσουν» ούτε οι παίκτες από όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Γ. Καραϊσκάκης!

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός του Ισπανού προπονητή υπάρχει κι άλλος που φαίνεται ότι έχει μπει στη μαύρη λίστα. Όχι των οπαδών. Αναφερόμαστε στη μαύρη λίστα που έχει προκύψει με βάση τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το όνομα αυτού; Παναγιωτης Ρέτσος, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη. Η παρουσία του στην 11άδα, έτσι κι αλλιώς οφείλεται στην απουσία του Μπα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λίγο-πολύ ο Ρέτσος είχε έρθει με κάποια, τρόπον τινά, υποσχετική στην ομάδα. Μια υποσχετική που δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά της.

Για να μην παρεξηγηθούμε: Δεν είναι μόνο η παρουσία τού Έλληνα στόπερ στο παιχνίδι με τον Άρη. Ευρύτερα δεν έδειξε ότι έχει θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών - Τουλάχιστον για πρωταγωνιστικη θέση στην ιεραρχία. Το ζήτημα, δηλαδη, δεν είναι ποιος θα είναι ο 5ος στόπερ στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει άλλη βάση στην άμυνα του, που θα εκκινεί από τους Ντόη-Σωκράτη συ όποιος έρθει με μεταγραφή και θα συνεχίζει με τον Μπα αν μείνει, σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει ένας ακόμα στόπερ επίπεδου.

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του Ρέτσου βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έστησε στον... τοίχο τον Μίτσελ ο Σταματέλος: "Κανείς δεν ξέρει τι είχε στο μυαλό του, μόνο λάθη - Ισοπαλία αντί 4-0"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags