Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διαζύγιο που θα προκαλέσει αίσθηση στον Ολυμπιακό - "Βουίζει" το Λιμάνι για κορυφαίο συνεργάτη Μαρινάκη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-27 20:44:00

Διαζύγιο που θα προκαλέσει αίσθηση στον Ολυμπιακό - "Βουίζει" το Λιμάνι για κορυφαίο συνεργάτη Μαρινάκη (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου

Αποφασισμένος ο ιδιοκτήτης να τα αλλάξει όλα το καλοκαίρι. Η φετινή απογοητευτική σεζόν αναμένεται να φέρει… κύμα αποχωρήσεων στο Λιμάνι. Εκτός από ποδοσφαιριστές, αναμένεται να φύγουν και στελέχη. Ποιο όνομα φαίνεται να κινδυνεύει;

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι αρκετές ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού η φετινή δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί αποτυχημένη. Οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έχασαν τον στόχο του Κυπέλλου και δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, αποχαιρετώντας το Europa League από τη φάση των ομίλων.

Στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που θα γίνουν, γράφτηκε στη Γαλλία ότι "παίζει" δυνατά το σενάριο αποχώρησης του Κριστιάν Καρεμπέ από το οργανόγραμμα των Πειραιωτών. Ο Γάλλος έγραψε τη δική του ιστορία ως παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ από το 2013 υπηρετεί τον σύλλογο σε επιτελικά πόστα. Τα τελευταία χρόνια ο Καρεμπέ βρίσκεται στον ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή.



Η εν λόγω πληροφορία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από το εσωτερικό των Ερυθρολεύκων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πιθανότητα αποχώρησης του Καρεμπέ έχει αποκλειστεί. Για τον 52χρονο Γάλλο υπάρχει μεγάλος σεβασμός στο Λιμάνι, γι' αυτό άλλωστε και βρίσκεται στην ομάδα εδώ και μία δεκαετία. Ωστόσο, ο νέος Ολυμπιακός θα έχει σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, συνεπώς το μέλλον αρκετών στον σύλλογο είναι στον... αέρα.

Η πρόσφατη καυστική ανακοίνωση της Θύρας 7 προκάλεσε αίσθηση, καλώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη να "ξεφορτωθεί" πολλούς από τους συνεργάτες του αλλά και τους παίκτες της ομάδας. Αυτή ακριβώς είναι και αντίληψη που επικρατεί στον πειραϊκό σύλλογο, οι ιθύνοντες του οποίου ψάχνουν τον τρόπο ώστε να μην επαναληφθεί ξανά η φετινή σεζόν. Η ενίσχυση του συλλόγου με ικανά στελέχη και παίκτες υψηλού επιπέδου είναι το κύριο ζητούμενο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν... σπάσουν αυγά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στροφή 180° στον Ολυμπιακό - Χρειάζεται δύο χρόνια ο Σρέντερ - Πειράματα και σύγχρονο ποδόσφαιρο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags