Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: "Καμπανάκι" από την ισπανική Λίγκα σε Μπαρτσελόνα - Μόνο έτσι μπορεί να πάρει τον Μέσι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-05 14:13:00

"Καμπανάκι" από την ισπανική Λίγκα σε Μπαρτσελόνα - Μόνο έτσι μπορεί να πάρει τον Μέσι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Καμπανάκι" από την ισπανική Λίγκα σε Μπαρτσελόνα - Μόνο έτσι μπορεί να πάρει τον Μέσι (ΦΩΤΟ)

Στον... πάγο έβαλε και πάλι τους Καταλανούς όσον αφορά την μεταγραφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ ο πρόεδρος της La Liga με δηλώσεις του καθώς τόνισε πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση.

Χαβιέρ Τέμπας: Μακριά από την Παρί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να έχει στα χέρια του μια... μυθική πρόταση από την Αλ Χιλάλ, ενώ στη... γωνία περιμένουν τόσο η Ίντερ Μαϊάμι, όσο και η Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της La Liga, πάντως  για ακόμα μια φορά τόνισε πως για να τον αποκτήσουν οι Μπλαουγκράνα θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες και ο ποδοσφαιριστής να συμβιβαστεί με αρκετά μικρότερο συμβόλαιο σε σύγκριση με τις απολαβές του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Για να πάρει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι, θα πρέπει να του δίνει μισθό πολύ μικρότερο σε σύγκριση με αυτόν που λαμβάνει στην Παρί Ζεν Ζερμέν. Επιπλέον, η επιστροφή του εξαρτάται από το αν θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών. Ωστόσο, νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα πάρει αρκετά εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε ο Χαβιέρ Τέμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Βήματα ο Σλούκας - Με δάσκαλο τον Κιλλ Μπιλ και Αναστόπουλο..." (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags