Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Ανατροπή σκηνικού με Μέσι στην Παρί - Νέα δεδομένα στην υπόθεση
| 2023-05-08 16:45:00

Ανατροπή σκηνικού με Μέσι στην Παρί - Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Sportdog Team
Ανατροπή σκηνικού με Μέσι στην Παρί - Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε σήμερα (8/5) στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που σηματοδοτεί τη διακοπή της τιμωρίας του, λόγω του ταξιδιού που πραγματοποίησε πρόσφατα στη Σαουδική Αραβία, χωρίς την άδεια του συλλόγου.

Λιονέλ Μέσι: Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε σήμερα (8/5) στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που σηματοδοτεί τη διακοπή της τιμωρίας του, λόγω του ταξιδιού που πραγματοποίησε πρόσφατα στη Σαουδική Αραβία, χωρίς την άδεια του συλλόγου. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν ανακοινώσει αρχικά, την περασμένη Τρίτη (2/5), ότι ο Αργεντινός σταρ θα τεθεί εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες, τελικά όμως η ποινή κράτησε μόλις έξι ημέρες.

Στο ενδιάμεσο, ο «ψύλλος» απολογήθηκε με ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το σύλλογο.

Ο Μέσι απουσίασε από τη χθεσινή (7/5) νίκη με 3-1 επί της Τρουά, που έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Ligue 1. Ερωτώμενος μετά το ματς από τους δημοσιογράφους, ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ζήτημα, το οποίο χαρακτήρισε «εσωτερικό». Το συμβόλαιο του 35χρονου άσου εκπνέει το καλοκαίρι και οι πιθανότητες παραμονής του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούνται λίγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Αταμάν για Μιλουτίνοφ - "Πιο εύκολα στον ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Μαζί με Παπαγιάννη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags