Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο "box to box" χαφ που ανακάλυψε ο ΠΑΟ - "Όχι" σε πρόταση 1.5 εκατομμυρίου - Μένει ελεύθερος κι... έρχεται
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-12 19:08:00

Ο "box to box" χαφ που ανακάλυψε ο ΠΑΟ - "Όχι" σε πρόταση 1.5 εκατομμυρίου - Μένει ελεύθερος κι... έρχεται!

του Νίκου Στεργίου
Ο "box to box" χαφ που ανακάλυψε ο ΠΑΟ - "Όχι" σε πρόταση 1.5 εκατομμυρίου - Μένει ελεύθερος κι... έρχεται!

Οι πρώτες συζητήσεις με την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και στη λίστα τους βρίσκεται ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει εδώ και μήνες. Διαβάστε στο Sportdog.gr

 

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο... πήγαινε για να φέρει τον Γιάκομπ Κρίστενσεν στην Ελλάδα, με την Νόρτζελαντ όμως να του υψώνει τελικά τότε "τείχος".

Η ΠΑΕ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε κάνει πρόταση στους Δανούς για τον 21χρονο box to box μέσο, η οποία έφτανε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Προσφορά, η οποία όμως εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή από την ομάδα του. Από τον Ιανουάριο είχε γίνει γνωστό, ότι ο Κρίστενσεν συνεχίζει να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, καθώς συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις εκείνες που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα και τον χειμώνα που είχε γίνει ξανά μία κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή, αφορούσε κατά βάση την πιθανότητα συνεργασίας τους το καλοκαίρι που έρχεται.

Αυτή τη στιγμή, οι Πράσινοι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι ο Κρίστενσεν ​μένει ελεύθερος. Παρά τις πολλές προσπάθειες που έχει κάνει, η Νόρτζελαντ δεν έχει καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον παίκτη να φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αυτό το "αλλού", θα μπορούσε να είναι λοιπόν και ο Παναθηναϊκός.

Το δίκτυο που έχει χτίσει ο Παναθηναϊκός στη Σκανδιναβία

Ο Παναθηναϊκός εδώ καιρό έχει ανοίξει ένα καλό δίκτυο επικοινωνίας με την σκανδιναβική αγορά, βρίσκοντας μία σειρά από στόχους του εκεί. Το καλοκαίρι όπως προείπαμε έκανε πρόταση στη Νόρτζελαντ για τον Γιάκομπ Κρίστενσεν. Λίγο καιρό μετά, νέα σενάρια από τη Νορβηγία ενέπλεκαν το Τριφύλλι με τον 22χρονο κεντρικό χαφ της Στρομσγκόντσετ, Γιόχαν Χόβε, που είχε επίσης συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ένα ακόμα όνομα που είχε προστεθεί στη συνέχεια, ήταν εκείνο του Βίκτορ Γένσεν, ο οποίος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Κρίστενσεν. Ο 22χρονος Δανός τον Φεβρουάριο του 2021 δόθηκε δανεικός για έξι μήνες από τον Άγιαξ στην Νόρτζελαντ

. Τελευταίο χρονικά παράδειγμα της δουλειάς του Παναθηναϊκού στον ευρωπαϊκό Βορρά, ήταν η αγορά του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από τη σουηδική Χάκεν τον Γενάρη. Οι Πράσινοι ενημερώθηκαν για τη ρήτρα μόλις 300 χιλ. ευρώ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος εκεί, κινούμενοι άμεσα για τον φέρουν στην Ελλάδα, πριν τον παραχωρήσουν ακολούθως δανεικό στον Λεβαδειακό (σ.σ. το αν ο Σουηδός φορ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι θα το αποφασίσει προσεχώς ο Γιοβάνοβιτς).


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε τεράστια συμφωνία για τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος - Σπουδαία αλλαγή μετά από 8 χρόνια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags