Facebook Pixel Άρης: "Τρέχει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη - Ξεκίνησε δουλειά ο Παλίκουτσα - Ο ρόλος των αποχωρήσεων
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 01:15:00

"Τρέχει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη - Ξεκίνησε δουλειά ο Παλίκουτσα - Ο ρόλος των αποχωρήσεων

Sportdog Team
"Τρέχει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη - Ξεκίνησε δουλειά ο Παλίκουτσα - Ο ρόλος των αποχωρήσεων

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τον Άρη. Κι όχι μόνο λόγο… θερμοκρασίας.

 

Άρης: Στους Κιτρινόμαυρους αναμένονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε βάσει… προγραμματισμού, θα γίνουν κι αρκετές μεταγραφικές κινήσεις πάνω στο πλάνο και τη φιλοσοφία, που εξήγησε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει προεργασία, υπάρχει λίστα ποδοσφαιριστών για όλες τις θέσεις που ψάχνει παίκτη ο Άρης και από εδώ και πέρα η ομάδα μπαίνει σε διαδικασία, ολοκλήρωσης των πρώτων κινήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνουν μεταγραφές υπό την πίεση του χρόνου, παρά μόνο αν οι “στόχοι” εξυπηρετούν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι Κιτρινόμαυροι να βρεθούν σε θέση να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο, πως κάποιες από τις κινήσεις θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό - "Ανερχόμενος, γρήγορος, πολυσύνθετος" - Πρόταση 5 εκατ.! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags