Facebook Pixel Άρης: Συμφωνία Παλίκουτσα, Καρυπίδη, Τερζή για τις αποδεσμεύσεις στον Άρη - Ανατροπή με τα κριτήρια επιλογής
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-19 22:35:00

Συμφωνία Παλίκουτσα, Καρυπίδη, Τερζή για τις αποδεσμεύσεις στον Άρη - Ανατροπή με τα κριτήρια επιλογής

Sportdog Team
Συμφωνία Παλίκουτσα, Καρυπίδη, Τερζή για τις αποδεσμεύσεις στον Άρη - Ανατροπή με τα κριτήρια επιλογής

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα… θερμό στον Άρη, σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Άρης: Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα… θερμό στον Άρη, σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως προανήγγειλε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, το ρόστερ θα διαφοροποιηθεί κατά το 1/3, κάτι που πέραν όλων των άλλων, σημαίνει ότι θα γίνει και μια προσπάθεια αποδέσμευσης από κάποια συμβόλαια. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη αξιολόγηση, η οποία συνεχίζεται.

Εκείνο που γίνεται κατανοητό, το κριτήριο για τις αποδεσμεύσεις δεν θα είναι μόνο η αγωνιστική αξία των ποδοσφαιριστών ή αν έκαναν καλή ή όχι σεζόν. Διότι μπορεί αγωνιστικά κάποιοι να δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα πράγματα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Το πιο βασικό ο χαρακτήρας.

Τόσο ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα όσο και ο Τόλης Τερζης δίνουν μεγάλη βάση στα αποδυτήρια. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο, το οποίο παράλληλα όμως θα έχει και καλές επιρροές στα αποδυτήρια, ώστε να αποφευχθούν πειθαρχικά κρούσματα όπως υπήρξαν φέτος. Βέβαια διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δε σημαίνουν πως όσα συμβόλαια τελικά λυθούν θα είναι λόγω… χαρακτήρα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags