Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρέλανε και τους Γάλλους ο Χατζισαφί! Δυνατό ενδιαφέρον για τον Ιρανό
| 2023-05-20 12:08:00

Τρέλανε και τους Γάλλους ο Χατζισαφί! Δυνατό ενδιαφέρον για τον Ιρανό

Sportdog Team
Τρέλανε και τους Γάλλους ο Χατζισαφί! Δυνατό ενδιαφέρον για τον Ιρανό

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικής ομάδας που τον θέλει διακαώς ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Τρέλανε και τους Γάλλους ο Εχσάν Χατζισαφί, με τις εμφανίσεις του φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ, σε σημείο ο Ιρανός αριστερός μπακ να μπει στο στόχαστρο ομάδας από τη Ligue 1 που "καίγεται" για ενίσχυση ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πρωταθληματικής πορείας της ΑΕΚ! Ο Ιρανός αριστερός μπακ κλήθηκε να αναπληρώσει κενό του συμπατριώτη του, Μιλάντ Μοχαμαντί, που τραυματίστηκε στο Μουντιάλ. Ο 33χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 33 ματς, έχοντας 3 ασίστ και έδωσε σημαντικές λύσεις στην Ένωση, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Πριν μερικές ημέρες, ο Χατζισαφί, παρότι είχε προτάσεις από την πατρίδα του (Περσέπολις, Σεπάν) και προσφορά-μαμούθ από το Κατάρ, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού για 1+1 χρόνια, με τις ευλογίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εκτίμησε τη συμβολή του. Παρά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους», η περίπτωσή του συνεχίζει, να απασχολεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Onlymercato.com, «η Λανς διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ιρανού διεθνή μπακ, θέλοντας να ενισχυθεί ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσων τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Χατζισαφί υπογράψει στη Λανς».

Ο παίκτης έμεινε στην ΑΕΚ, λόγω του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, η οποία θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ έχει δεδομένη τη συμμετοχή τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται στις 800.000 Ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags