Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: ESPN για Πινέδα: "Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να παίξει στο Champions League!" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 18:46:00

ESPN για Πινέδα: "Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να παίξει στο Champions League!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Το ESPN αναφέρεται στο μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, επισημαίνοντας ότι ο Μεξικανός θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ!

Aφιέρωμα στους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν ξεκάθαρο μέλλον ενόψει της νέας σεζόν, έκανε η ιστοσελίδα του ESPN, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ των ονομάτων και εκείνο του Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Η ιστοσελίδα τονίζει, μάλιστα, ότι ο εκ των φετινών MVP της Ένωσης θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ για να αγωνιστεί στο Champions League, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη Θέλτα με την οποία ο Πινέδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα του ESPN:

"Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε μια υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην Αθήνα για να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, αλλά ο δανεισμός του στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να μιλήσει με την Θέλτα με την οποία έχει συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η ΑΕΚ έχει διαπραγματευτεί με την ισπανική ομάδα για να πάρει στις υπηρεσίες της τον Πινέδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα Ch. League από τη La Liga με... χρήμα για Πινέδα - Λόγω Κρόιφ και Τσάβι αρέσει σε Μπαρτσελόνα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags