Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη της Φιορεντίνα επί της Ρόμα - Έτσι θα παίξει απευθείας στα playoffs του Europa!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 00:01:00

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη της Φιορεντίνα επί της Ρόμα - Έτσι θα παίξει απευθείας στα playoffs του Europa!

Sportdog Team
Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη της Φιορεντίνα επί της Ρόμα - Έτσι θα παίξει απευθείας στα playoffs του Europa!

Το... θρίλερ σχετικά με τον γύρο του Europa League που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός συνεχίζεται!

 

Το βράδυ του Σαββάτου (27/5), η Ρόμα έπεσε θύμα ανατροπής από τη Φιορεντίνα (2-1) , παρά το γεγονός ότι κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο μέχρι το 85', χάνοντας έτσι οριστικά το "τρένο" της πρώτης τετράδας στη Serie A.

Πλέον, ωστόσο, οι Tζαλορόσι (60β.) μία στροφή πριν το φινάλε στη Serie A κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης εξάδας, καθώς τόσο η 5η Αταλάντα (61β.), όσο και η 7η Γιουβέντους (59β.) έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ουσιαστικά, εκείνο που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να αγωνιστεί απευθείας στα playoffs του Europa League και να αποφύγει τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, είναι η Ρόμα να κατακτήσει το Europa League στον μεγάλο τελικό με τη Σεβίλλη, καθώς και να τερματίσει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στην 5η ή 6η θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα προπονητής για Ολυμπιακό - Η "μαύρη λίστα" Κορδόν με 5 ονόματα - Σκάει μεταγραφή Ch. League

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags