Facebook Pixel "Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-28 23:30:00

"Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Σκάει" αποχώρηση-έκπληξη στην ΑΕΚ!

Η αποχώρησή του θεωρείται πολύ πιθανή!

Ο φροντιστής της ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφία από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (2-0) την περασμένη Τετάρτη (24/5) στο Πανθεσσαλικό.Μάλιστα φορούσε φανέλα όπου αναγράφεται το μήνυμα: «Ομάρ θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Ήταν τιμή που δουλέψαμε μαζί σου. Θα μας λείψεις πολύ. Φίλοι για πάντα».

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η φημολογία. Είναι δεδομένο πως ο Ζαρίφ αντιμετωπίζει εδώ και κάποιο διάστημα οικογενειακό ζήτημα που φαίνεται πως τον οδηγεί εκτός ΑΕΚ. 

Εδώ, βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε πως η συνεργασία του Ζαρίφ όπως και όλων από το επιτελείο του Αλμέιδα με την ΑΕΚ είναι άψογη. Από τη στιγμή όμως που πρόκειται για οικογενειακό ζήτημα κανείς δεν μπορεί να τον πιέσει και είναι μόνο αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Αυτή τη στιγμή η αποχώρηση του δεν είναι δεδομένη αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του.

Βέβαια, υπάρχει και ο παράγοντας Αλμέιδα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, από τη στιγμή που έχει ιδιαίτερξη σχέση και με τον Ζαρίφ. Από την άλλη, όμως, είναι γνωστό πως ο «Pelado» σε θέματα οικογένειας, τα βάζει όλα στην άκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στόχος Μελισσανίδη από Ελλάδα - Ραντεβού Αλμέιδα με κορυφαίο όνομα - Διπλή συμφωνία για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags