Facebook Pixel Όγκνιεν Βράνιες: "Πόλεμος" για Βράνιες στην Παρτιζάν - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί για παλιά του δήλωση!
| 2023-05-29 11:10:00

"Πόλεμος" για Βράνιες στην Παρτιζάν - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί για παλιά του δήλωση - "Όσοι την μισούν να πάνε να..."

Sportdog Team
"Πόλεμος" για Βράνιες στην Παρτιζάν - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί για παλιά του δήλωση - "Όσοι την μισούν να πάνε να..."

Πανό κατά του Βόσνιου αμυντικού ανάρτησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν.

Η είδηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Όγκνιεν Βράνιες και Παρτιζάν δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών της σερβικής ομάδας, που φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει μια δήλωση... μίσους που είχε κάνει πίσω στο 2014 ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

Ο Βράνιες αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα τη διετία 2009-11, μετρώντας μόλις 4 συμμετοχές. Αλλά το 2014, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Παρτιζάν είχε γράψει στον λογαριασμό του στα social media: «Μισώ την Παρτιζάν από τα βάθη της ψυχής μου».

Οι οπαδοί της Παρτιζάν φαίνεται ότι δεν έχουν ξεχάσει αυτή τη δήλωση και ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Όλοι αυτοί που μισούν την Παρτιζάν από τα βάθη της καρδιάς τους, μπορούν να πάνε να....». Πάντως από την πλευρά του ο Βράνιες υποστηρίζει ότι ουδέποτε είχε κάνει αυτή τη δήλωση.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Kurir» για τις αντιδράσεις των οπαδών, ο Βόσνιος είπε: «Από μικρή ηλικία, έμαθα σαν αθλητής να σέβομαι κάθε αντίπαλο, κάθε παίκτη και κάθε ομάδα. Αυτό με καθοδηγεί σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Στο γήπεδο, για όποια ομάδα αγωνίστηκα, έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, ξέροντας πως το σήμα της φανέλας που φοράω είναι ιερό για τους οπαδούς, που το αγαπούν.

Δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για την Παρτιζάν και τους οπαδούς της ομάδας. Πάντα είχα σεβασμό για την ομάδα, που είναι τεράστιο μέγεθος στο τοπικό ποδόσφαιρο, με παράδοση και αποτελέσματα που είναι βαθιά μέσα στην ιστορία του σερβικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κίνητρό μου να ξεκινήσω τις συζητήσεις με την Παρτιζάν ήταν μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ευχή, αν έρθω στην Παρτιζάν είναι να τα δώσω όλα στο γήπεδο για να κερδίσω και να παλέψω για τρόπαια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 στόχος Μελισσανίδη από Ελλάδα - Ραντεβού Αλμέιδα με κορυφαίο όνομα - Διπλή συμφωνία για ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags