Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα: Χαμός με Αμπέλ Φερέιρα - Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο - Αυτός ο λόγος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 01:13:00

Χαμός με Αμπέλ Φερέιρα - Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Αμπέλ Φερέιρα - Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρό επεισόδιο στην Βραζιλία είχε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μιας και εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο και μάλιστα του πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Αμπέλ Φερέιρα: Πολύ σοβαρό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και έναν δημοσιογράφο δημιουργήθηκε στην Βραζιλία, όταν ο Πορτογάλος πήγε να δώσει μία φανέλα της Παλμέιρας στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με την Σάο Πάολο, την ώρα που εκείνος συνομιλούσε με τον CEO της Σάο Πάολο, Άντερσον Μπάρος, με τον ρέφερι να αρνείται.

Εκείνη τη στιγμή ο προπονητής της Παλμέιρας παρατήρησε πως τον κατέγραφαν κάποιοι δημοσιογράφοι με τον ίδιο να εκνευρίζεται και να αρπάζει το κινητό του παραγωγού της Globo TV, ενώ μετά από συζήτηση που υπήρξε και παρέμβαση των πιο ψύχραιμων του το επέστρεψε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη.

«Για να διευκρινίσω, επειδή σε όλους εδώ αρέσει να μετατρέπουν ένα ποτήρι νερό σε καταιγίδα, υπήρξε μία συζήτηση εδώ, μεταξύ εμένα, του αθλητικού μας διευθυντή κι ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης. Και υπήρχαν άνθρωποι, δεν ξέρων αν ήταν ρεπόρτερ, που τραβούσαν με τα κινητά τους. Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς σήμερα όλοι μα όλοι είχαν κάμερες. Υπάρχουν πράγματα που ο τύπος δεν χρειάζεται να ξέρει. Αλλά πριν γίνει καταιγίδα, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, οπότε απλά κάνω αυτή τη διευκρίνιση», είπε ο Αμπέλ Φερέιρα που πλέον κινδυνεύει με τιμωρία απουσίας από 1 έως 6 παιχνιδιών από τον πάγκο της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags