Facebook Pixel Άρης: Νέο δημοσίευμα σε γνωστό πορτογαλικό Μέσο για Άρη - Σάμαρη - Το γράφουν ξεκάθαρα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 20:00:00

Νέο δημοσίευμα σε γνωστό πορτογαλικό Μέσο για Άρη - Σάμαρη - Το γράφουν ξεκάθαρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο δημοσίευμα σε γνωστό πορτογαλικό Μέσο για Άρη - Σάμαρη - Το γράφουν ξεκάθαρα (ΦΩΤΟ)

Έντονο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον των Κίτρινων ώστε να αποκτήσουν τον Έλληνα μέσο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με Μέσο στην Πορτογαλία να αναφέρει τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση.

Άρης: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τόσο στην χώρα μας όσο και στην Πορτογαλία σχετικά με το ενδιαφέρον των Κίτρινων για τον Ανδρέα Σάμαρη, που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, και μάλιστα η Record σε ρεπορτάζ της κάνει γνωστά τα δεδομένα που υπάρχουν.

"Το μέλλον του Σάμαρη θα μπορούσε να είναι μια επιστροφή στο σπίτι. O μέσος είναι στο στόχαστρο του Άρη Θεσσαλονίκης, ενός συλλόγου που σκέφτεται να προχωρήσει στην υπογραφή του.

Φεύγοντας από τη Ρίο Άβε, τον σύλλογο με τον οποίο ολοκληρώνει το συμβόλαιό του, ο 33χρονος παίκτης είναι ελεύθερος να αποφασίσει το επόμενο βήμα και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι πλέον μια πιθανότητα", αναφέρουν οι Πορτογάλοι για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags