Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βλέπει" Europa League ο Ολυμπιακός - Τι θέλει στον τελικό της Ρόμα με την Σεβίλλη για να πάει απευθείας στα πλέι οφ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 10:28:00

"Βλέπει" Europa League ο Ολυμπιακός - Τι θέλει στον τελικό της Ρόμα με Σεβίλλη για να πάει απευθείας στα πλέι οφ!

Sportdog Team
"Βλέπει" Europa League ο Ολυμπιακός - Τι θέλει στον τελικό της Ρόμα με Σεβίλλη για να πάει απευθείας στα πλέι οφ!

Ο αποψινός τελικός του Europa League ενδιαφέρει άμεσα τους Πειραιώτες. Διαβάστε γιατί.

"Κερκίδα" υπέρ της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα στήσουν σήμερα στον Ολυμπιακό, στον τελικό του Europa League απέναντι στην Σεβίλλη. Ο λόγος είναι άμεσα... ευρωπαϊκός για τους Ερυθρόλευκους και εξηγούμαστε.

 

Αν οι Ρωμαίοι κατακτήσουν το τρόπαιο, θα πάρουν αυτόματα και το εισιτήριο για το Champions League. Και σε περίπτωση που οι "τζαλορόσι" την τελευταία αγωνιστική της Serie A καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέση στην πρώτη εξάδα, τότε αδειάζει μια θέση στους ομίλους του Europa League για την προσεχή σεζόν.

Αυτή θα την καταλάβει η τρίτη ομάδα από την Ολλανδία, δηλαδή ο Άγιαξ και έτσι ο Ολυμπιακός προωθείται μέσω αυτού του... ντόμινο από τον τρίτο προκριματικό στα πλέι οφ του Europa League, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο τη νέα σεζόν (Conference League, αν αποκλειστεί).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νεός Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags