Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σούπερ αποκάλυψη από γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Με ήθελαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά δεν προχώρησε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-03 00:05:00

Σούπερ αποκάλυψη από γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Με ήθελαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά δεν προχώρησε"

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη από γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή - "Με ήθελαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά δεν προχώρησε"

Συνέντευξη έδωσε γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής που φέτος "κρέμασε τα παπούτσια" του και ανάμεσα στα άλλα που είπε, αποκάλυψε ότι ήταν στο στόχαστρο τόσο της Ένωσης όσο και του Δικεφάλου του Βορρά.

Γιώργος Μανούσος: Για την καριέρα του, την επιστροφή στη Μυτιλήνη και το μέλλον του μίλησε στον bwinΣΠΟΡFM 94.6 και στον Μιχάλη Τσόχο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ ήθελαν να τον πάρουν, χωρίς όμως να ολοκληρώνεται η μεταγραφή.

Για την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Ήταν μια απόφαση που την σκεφτόμουν εδώ και έναν χρόνο περίπου, από κουράγιο και δυνάμεις είμαι μια χαρά, αλλά ψυχολογικά έχω κουραστεί γιατί ήμουν μακριά από τα παιδιά μου και γυναίκα μου. Ήταν δύσκολη απόφαση, έπρεπε να γυρίσω πίσω στο νησί»

Παράλληλα ανέφερε ότι θα παίζει μόνο στη Μυτιλήνη, χωρίς να αποκλείει τα αγωνιστεί στον Αιολικό εφόσον παίζει στο νησί και όχι στην Αθήνα, ενώ όσον αφορά την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του σημείωσε πως ήταν οι διπλοί αγώνες κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ με τον Ατρόμητο, αλλά και η περίοδος που η Καλλονή βρισκόταν στην Super League.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μανούσος αποκαλάυψε πως βρέθηκε κοντά τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΠΑΟΚ, με τις δύο περιπτώσεις τελικά να μην προχωράνε, ενώ το... απωθημένο του ήταν ότι δεν κατάφερε να κληθεί ποτέ στην Εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει ο ΠΑΟ - Οι επόμενες αποχωρήσεις και οι 8 μεταγραφές - 4 εκατ. για Λινγκρ, δυνατά για top Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags