Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Αποκαλύψεις από την Ονδούρα - Για αυτό αποκλείστηκε από την Εθνική ο Πάλμα - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 18:27:00

Αποκαλύψεις από την Ονδούρα - Για αυτό αποκλείστηκε από την Εθνική ο Πάλμα - Τι ισχύει

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από την Ονδούρα - Για αυτό αποκλείστηκε από την Εθνική ο Πάλμα - Τι ισχύει

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο επιθετικός του Άρη δεν βρέθηκε στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με ΗΠΑ και Καναδά και παρά τις εικασίες που υπήρχαν ρεπορτάζ από την πατρίδα του δίνει απαντήσεις.

Λουίς Πάλμα: Εκτός εθνικής ομάδας της Ονδούρας βρέθηκε ο επιθετικός του Άρη, γεγονός που έκανε μεγάλη εντύπωση στην πατρίδα του, με πολλά ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ήταν άρρωστος, με τον ποδοσφαιριστή να το αρνείται, ενώ άλλα να σημειώνουν πως αυτό έγινε για να προχωρήσει τις προσπάθειες μεταγραφής του, με την ιστοσελίδα OCC όμως να δίνει απαντήσεις και να τονίζει πως ο αποκλεισμός του είχε να κάνει με τις κακές σχέσεις που έχει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Η σχέση μεταξύ του Λουίς Πάλμα και του Ντιέγκο Βάσκεθ φαίνεται να έχει σπάσει, αυτό μετά από όσα συνέβησαν στο League of Nations όπου ο Αργεντινός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τον παίκτη στο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ ή με τον Καναδά αφού υποτίθεται ότι ήταν άρρωστος.

Ο Λουίς Πάλμα, μετά τον αποκλεισμό από το τουρνουά, βγήκε στα κοινωνικά του δίκτυα και άφησε ένα πικάντικο μήνυμα στο οποίο ουσιαστικά διέψευσε την εκδοχή του προπονητή του.

Για τον λόγο αυτό, ο Βάσκεθ πήρε τη δραστική απόφαση να αφήσει εκτός τον καλύτερο λεγεωνάριο που έχει η Ονδούρα», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ για τον Λουίς Πάλμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ… σκηνοθέτης για Ολυμπιακό! Καταπίνει χλμ σαν δρομέας - Μεταγραφή επιπέδου Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags