Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστικό: "Κλείδωσε" ο ένας από τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟ στον 2ο Προκριματικό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 17:15:00

Οριστικό: "Κλείδωσε" ο ένας από τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟ στον 2ο Προκριματικό!

Sportdog Team
Οριστικό: "Κλείδωσε" ο ένας από τους δύο υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟ στον 2ο Προκριματικό!

Οι Πράσινοι περιμένουν να μάθουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στον 2ο Προκριματικό γύρο του Champions League, με μόλις δύο ομάδες να είναι υποψήφιες.

Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο είναι μία από τις δύο ομάδες που μπορούν να βρεθούν στον δρόμο του Παναθηναϊκού στον 2ο Προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Ντνίπρο επικράτησε με 1-0 της Κρίβμπας στην τελευταία αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος και τερμάτισε στη 2η θέση, άρα αυτό σημαίνει ότι θα είναι η μία εκ των δύο υποψήφιων αντιπάλων του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Ντνίπρο δίνει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο, σε γειτονική στην Ουκρανία χώρα.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αναφορικά με τον δεύτερο υποψήφιο αντίπαλο του τριφυλλιού. 

Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο τρεις ομάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ και η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ την Κλαμπ Μπριζ στις 19:30. Όποια ομάδα από τους τρεις τερματίσει δεύτερη θα είναι η δεύτερος υποψήφια αντίπαλος του τριφυλλιού.

Βαθμολογία

Αντβέρπ 46
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 46
Γκενκ 45

Τελευταία αγωνιστική (19:30)

Γκενκ - Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Κλαμπ Μπριζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φυγή Δώνη... φέρνει επιστροφή στον ΠΑΟ - Φήμες για στόπερ από Super League - Απόσταση με Λινγκρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags