Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στην υπόθεση Ντάντας - Έβαλε... φρένο η Μπενφίκα - Τι ισχύει για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 19:02:00

Ανατροπή στην υπόθεση Ντάντας - Έβαλε... φρένο η Μπενφίκα - Τι ισχύει για το μέλλον του

Sportdog Team
Ανατροπή στην υπόθεση Ντάντας - Έβαλε... φρένο η Μπενφίκα - Τι ισχύει για το μέλλον του

Μπορεί ο νεαρός Πορτογάλος να μην έβγαλε... μάτια στην Τούμπα, όμως βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις το σύνολο του Λουτσέσκου και σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλή λύση και για τη νέα χρονιά.

ΠΑΟΚ: Μπορεί να μην ήταν ο παικταράς που κάποιοι περίμεναν, αλλά ο Ντάντας είναι φιλότιμος παίκτης εντός αγωνιστικού χώρου και έβγαλε “μεροκάματο” στην Τούμπα…

Το ποσό όμως, που απαιτεί η Μπενφίκα για να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ, είναι… εξωγήινο (4 εκ. ευρώ για το 70% του ποσοστού) και φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τα δώσει.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα δανεισμού εκ νέου του Ντάντας από την Μπενφίκα, κάτι που συζητάει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, πληρώνοντας τα χρήματα του συμβολαίου του μικρόσωμου μέσου (300.000 ευρώ το χρόνο).

Αυτό το θέμσ (δανεισμός), κάπου “σκάλωσε” όμως και δεν φαίνεται να ξεμπλοκάρει πριν ξεκαθαρίσει η Μπενφίκα τι θέλει να κάνει με τον Ντάντας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2024) και έτσι θα πρέπει να του κάνει ανανέωση για άλλα δυο χρόνια, προκειμένου να μην τον χάσει, τζάμπα!

Κι όλα αυτά ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην οποία θα πάρει μέρος με την Πορτογαλία και εκεί ίσως να μπορέσει να αυξήσει και το κασέ του στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, γι αυτό και προβληματίζονται οι Πορτογάλοι της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε αναμονή για το θέμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ… σκηνοθέτης για Ολυμπιακό! Καταπίνει χλμ σαν δρομέας - Μεταγραφή επιπέδου Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags