Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν έχει κλείσει το θέμα Λινγκρ για Παναθηναϊκό - Στον Τσέχο το... μπαλάκι - Τι ισχύει με το οικονομικό
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 10:24:00

Δεν έχει κλείσει το θέμα Λινγκρ για Παναθηναϊκό - Στον Τσέχο το... μπαλάκι - Τι ισχύει με το οικονομικό

Sportdog Team
Δεν έχει κλείσει το θέμα Λινγκρ για Παναθηναϊκό - Στον Τσέχο το... μπαλάκι - Τι ισχύει με το οικονομικό

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να έχουν σαν προτεραιότητα την απόκτηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού, όμως εκείνος είναι αυτός που θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις και μάλιστα άμεσα.

Παναθηναϊκός: Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πρασίνων ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας στα προκριματικά του Champions League αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει την αποθέωση που έλαβε ο Κάρλος Ζέκα στην Δανία.

«Ο Παναθηναϊκός κινείται μυστικά για κάποιες περιπτώσεις με βασικές προτεραιότητες να παραμένουν οι θέσεις του χαφ και του στόπερ, για τον οποίο έχει γίνει κάποια προεργασία. Ο Λινγκρ είναι ξεκάθαρος στόχος, αλλά δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακριβώς. Ωστόσο, αν θελήσει να παίξει στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν έχει πρόβλημα στο οικονομικό, αν συνυπολογίσουμε και το ποσό, που δόθηκε πέρυσι για τον Σπόραρ», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ για τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags