Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική απόφαση του ΠΑΟΚ για Κρμέντσικ - Η κίνηση του Τσέχου που δείχνει... Τούμπα και η στάση αναμονής
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 20:15:00

Σημαντική απόφαση του ΠΑΟΚ για Κρμέντσικ - Η κίνηση του Τσέχου που δείχνει... Τούμπα

Sportdog Team
Σημαντική απόφαση του ΠΑΟΚ για Κρμέντσικ - Η κίνηση του Τσέχου που δείχνει... Τούμπα

Το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ είναι ίσως το μόνο που επιβεβαιώνεται ανεπίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μεταγραφικός στόχος της ομάδας, με την υποσημείωση «τον εξετάζουμε ως λύση για μπακ απ του βασικού επιθετικού», ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη του και στα γραφεία της Τούμπας, ο ατζέντης του Ντάνιελ Σμέχκαλ.

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ είναι ίσως το μόνο που επιβεβαιώνεται ανεπίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μεταγραφικός στόχος της ομάδας, με την υποσημείωση «τον εξετάζουμε ως λύση για μπακ απ του βασικού επιθετικού», ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη του και στα γραφεία της Τούμπας, ο ατζέντης του Ντάνιελ Σμέχκαλ.

Πριν από λίγα λεπτά, στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», στο Metropolis 95,5, μεταφέρθηκαν νέες πληροφορίες από την πλευρά του σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την προοπτική της επιστροφής στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός επικαλούμενος πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ο 30χρονος επιθετικός έχει «παγώσει» τις συζητήσεις με άλλους συλλόγους, εκτός Τσεχίας, που του έχουν κάνει κρούση, περιμένοντας τον ΠΑΟΚ.

Ο υψηλόσωμος φορ είναι διατεθειμένος να περιμένει για μερικές μέρες ακόμη τον ΠΑΟΚ βάζοντας σε προτεραιότητα την επιστροφή του στον Δικέφαλο, προς το παρόν όμως δεν έχει κληθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για να μπει στην τελική διαπραγμάτευση. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, έχει φροντίσει να διαρρεύσει ότι αυτή την περίοδο, αυτό που «καίει» είναι η απόκτηση βασικού φορ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τράμπα" Κανέ για χαφ 3 εκατ. - Αντίπαλος του Ολυμπιακού η Μπενφίκα - Μεγάλη... χασούρα με Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags