Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έριξε... βόμβες παλαίμαχος φορ - "Παράλογα όσα γίνονται με επιθετικό στον ΠΑΟΚ" - Τέτοιο παίκτη χρειάζεται
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 20:45:00

Έριξε... βόμβες παλαίμαχος φορ - "Παράλογα όσα γίνονται με επιθετικό στον ΠΑΟΚ" - Τέτοιο παίκτη χρειάζεται

Sportdog Team
Έριξε... βόμβες παλαίμαχος φορ - "Παράλογα όσα γίνονται με επιθετικό στον ΠΑΟΚ" - Τέτοιο παίκτη χρειάζεται

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος Έλληνας επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά όπου ανέφερε πως του φαίνεται παράλογος.

Αντώνης Πετρόπουλος: Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και άλλων ομάδων μίλησε για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην επίθεση και υποστήριξε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σέντερ φορ με ποιοτικά χαρακτηριστικά.

ο βλέπω παράλογο να μην αποκτηθεί πρώτα ο βασικός επιθετικός στον ΠΑΟΚ. Κανονικά θα πρέπει να αποκτηθεί πρώτα ο βασικός φορ. Και ύστερα ο δεύτερος κατά σειρά. Θέλει και τρίτο φορ όμως. Κατά την γνώμη μου θα είναι ο Τζίμας. Που μπορεί να είναι και πιο έτοιμος από τους άλλους. Πρώτα πρέπει να κλείσεις τον βασικό φορ, αυτό λέει η λογική. Εκτός κι αν περιμένουν κάποιον παίκτη να είναι σε διαπραγματεύσεις. Να έχεις ένα πλάνο τριών παικτών σε κάθε θέση για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

 Εμείς στον Παναθηναϊκό είχαμε τέσσερις παίκτες σε κάθε θέση.  Όπως τα είχαμε πει και άλλες φορές, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε σέντερ φορ με στοιχεία που να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Να έχει καλές κεφαλιές. Να σκοράρει. Και να έχει έναν δεύτερο επιθετικό που θα είναι πιο περιφερειακός. Θα είναι πολύ σημαντικό, ο σέντερ φορ που θα πάρεις, να μπορεί να παίξει και ο δεύτερος. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό να μπορεί να κουμπώνουν οι παίκτες στο σύστημα που επιλέγεις.

Πως θα είναι οι ενδεκάδες και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών. Θεωρώ ότι θα λειτουργήσει αυτό. Ξέρουν στον ΠΑΟΚ τι είναι το καλύτερο. Μπορεί να περιμένουν κάτι συγκεκριμένο. Το βασικό είναι πως εάν έχεις το 90% των παικτών στην προετοιμασία, δένεται η ομάδα πιο πολύ”, είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags