Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια: "Μύλος" στην Κροατία με Λιβάγια - Τσακώθηκε με οπαδούς και αποχώρησε από την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 00:48:00

"Μύλος" στην Κροατία με Λιβάγια - Τσακώθηκε με οπαδούς και αποχώρησε από την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μύλος" στην Κροατία με Λιβάγια - Τσακώθηκε με οπαδούς και αποχώρησε από την Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ θα αγωνιστεί τελικά η Εθνική Κροατίας στα τελικά του Nations League μιας και ο ίδιος αποχώρησε λόγω τσακωμού με οπαδούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μάρκο Λιβάγια: "Χαμός" κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κροατίας ενόψει της τελικής φάσης του Nations League και του αγώνα με την Ολλανδία την Τετάρτη (16/6) μιας και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε εκτικό επεισόδιο με φιλάθλους της Ριέκα που βρέθηκαν στην προπόνηση της εθνικής ομάδας , με τις φήμες να αναφέρουν ότι τον έβρισαν, και τον ίδιο να εκρήγνυται, να τους προσεγγίζει για να τους ζητήσει τον λόγο και τελικά να αποχωρεί από την αποστολή.

"Δυστυχώς, ύστερα από όσα συνέβησαν τις τελευταίες 24 ώρες, αισθάνομαι ότι δεν είμαι έτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα στην εθνική ομάδα και παραμένοντας θα είμαι εμπόδιο για την ομάδα, η οποία αξίζει να έχει ειρήνη κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για μια σημαντική διοργάνωση. Εύχομαι στα παιδιά καλή τύχη στην Ολλανδία και να κατακτήσει το χρυσό, για το οποίο έχουν την ποιότητα και την ενότητα. Ευχαριστώ τον προπονητή για την κατανόηση, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για την την υποστήριξη κι ελπίζω ότι οι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας θα καταλάβουν αυτήν την ενέργεια. Η εθνική ομάδα πράγματικά σημαίνει πολλά για μένα κι ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέλος της στο μέλλον", δήλωσε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής.

"Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μια απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων οδήγησε έναν σημαντικό παίκτη μας να απουσιάσει από αυτήν τη διοργάνωση. Καταλαβαίνω τον Μάρκο και τη βαρύτητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε και σέβομαι το γεγονός ότι μετά από όσα γράφτηκαν και έζησε, δεν αισθάνεται έτοιμος να συμμετάσχει στα τελικά του Nations League. Ο Μάρκο παραμένει στα πλάνα μας και ο στόχος μας για τα τελικά είναι ίδιος", εξήγησε ο Κροάτης προπονητής για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags