Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες στον ΠΑΟ - Τα δεδομένα για Λινγκρ - "Καλύτερες ημέρες με Βοτανικό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 00:01:00

Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες στον ΠΑΟ - Τα δεδομένα για Λινγκρ - "Καλύτερες ημέρες με Βοτανικό"

Sportdog Team
Ποιες οι μεταγραφικές προτεραιότητες στον ΠΑΟ - Τα δεδομένα για Λινγκρ - "Καλύτερες ημέρες με Βοτανικό"

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να αναζητούν τις κατάλληλες επιλογές ενόψει του μεταγραφικού σχεδιασμού και μάλιστα έχουν τεθεί οι προτεραιότητες σχετικά με τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.

Τάσος Νικολογιάννης: Για τα μεταγραφικά και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, με το έμπειρο ρεπόρτερ να ασχολείται τόσο με την υπόθεση του Λινγκρ, όσο και με την συνέντευξη Τύπου για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.

«Δεν υπάρχει εύκολη αντίπαλος. Είτε η Γκενκ, είτε η Ντνίπρο. Η Γκενκ είναι φουλ επιθετική ομάδα με περισσότερο ταλέντο. Ο Παναθηναϊκός με τις ομάδες από το Βέλγιο δεν έχει καλή παράδοση. Με καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι χαμένος ο Παναθηναϊκός. Έχει μια μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση και θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για συγκεκριμένες θέσεις. Κεντρικός χαφ, αριστερός μπακ και στόπερ είναι οι προτεραιότητες. Αφού καλυφθούν αυτές οι θέσεις, μετά ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τις υπόλοιπες. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πρέπει να έχει αυτά τα νέα πρόσωπα. Δεν είναι απλό αρχές Ιουνίου να το κάνεις, αλλά είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός να το κάνει και θα πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις. Όλα είναι στο χέρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός δίνει το τελικό ok. Υπάρχει μια βάση παικτών που πρέπει να μεγαλώσει για να πάει με μεγαλύτερα εφόδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Λινγκρ: «Ο Λινγκ δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Αυτό είναι το θέμα και γι αυτό δεν έχει προχωρήσει κάτι. Ισως έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά τις υποχρεώσεις του με την Τσεχία. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει τη Σλάβια Πράγας».

Για τις εγκαταστάσεις του Α.Ο στον Βοτανικό: «Πρόκειται για εγκαταστάσεις που δύσκολα βρίσκεις. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο, μόνο καλύτερες ημέρες θα έρθουν», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags