Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν έχει "κλείσει" ακόμα ο Μλαντένοβιτς - Η σύγκριση με Γκάνεα - Εξελίξεις στο επόμενο 48ωρο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 12:46:00

Δεν έχει "κλείσει" ακόμα ο Μλαντένοβιτς - Η σύγκριση με Γκάνεα - Εξελίξεις στο επόμενο 48ωρο!

Sportdog Team
Δεν έχει "κλείσει" ακόμα ο Μλαντένοβιτς - Η σύγκριση με Γκάνεα - Εξελίξεις στο επόμενο 48ωρο!

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην πιθανότητα απόκτησης του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και σκιαγράφησε το προφίλ του Σέρβου αριστερού μπακ, κάνοντας λόγο για upgrade.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, το όνομα του οποίου «παίζει» χωρίς να έχει κλείσει ωστόσο, θα σημάνει και αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το όνομα του Μλαντένοβιτς προέκυψε από χθες από τον πολωνικό Τύπο. Αυτό που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι είναι ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό, το κρατάμε το όνομά του, πιθανότατα να μας απασχολήσει.

Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι αν τα χαρακτηριστικά των παικτών ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή. Ο Μλαντένοβιτς ταιριάζει απόλυτα, αν τελικά ο Παναθηναϊκός τον αποκτήσει θα πρόκειται για αναβάθμιση, σε σχέση με τον Γκάνεα που κάλυπτε προηγουμένως την θέση. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρχει κάποια εξέλιξη», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags