Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκαλυπτικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - "Στο μέλλον θέλω να αγοράσω μια ομάδα" - Τότε θα σταματήσει (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 18:04:00

Αποκαλυπτικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - "Στο μέλλον θέλω να αγοράσω μια ομάδα" - Τότε θα σταματήσει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο - "Στο μέλλον θέλω να αγοράσω μια ομάδα" - Τότε θα σταματήσει (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Μαδρίτη όπου και παραβρέθηκε έκανε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όπου και αποκάλυψε πως θα ήθελε στο μέλλον να αγοράσει έναν σύλλογο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στην Μαδρίτη βρίσκεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Αλ Νασρ όπου αποκάλυψε ότι θέλει να αγωνίζεται για ακόμα 2-3 χρόνια, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως θέλει να αγοράσει κάποια ομάδα στο μέλλον.

«Θα ήθελα να παίξε για 2-3 χρόνια ακόμα. Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω. Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Xρυσό" συμβόλαιο ΠΑΟ σε Ντόρσεϊ - Στη... γωνία ο Ολυμπιακός - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα για Πάντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags