Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρελαμένος" με την ΑΕΚ ξένος ποδοσφαιριστής - "Η σεζόν της ζωής μου φέτος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 00:50:00

"Τρελαμένος" με την ΑΕΚ ξένος ποδοσφαιριστής - "Η σεζόν της ζωής μου φέτος"

Sportdog Team
"Τρελαμένος" με την ΑΕΚ ξένος ποδοσφαιριστής - "Η σεζόν της ζωής μου φέτος"

Ξένος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην φετινή του παρουσία με την Ένωση, χαρακτηρίζοντας τη χρονιά ως την καλύτερη της ζωής του.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ φέτος ήταν ο Πολωνός μέσος, με τον ίδιο να ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2027 και τον ίδιο να κάνει δηλώσεις στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας, χαρακτηρίζοντας τη χρονιά ως την καλύτερη της ζωής του.

«Ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου και ό,τι περιμένει από εμένα. Γνωρίζω πως έκανα τη σεζόν της ζωής μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει και θα κοιτάξω να δώσω συνέχεια στις εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα. Θα είμαι έτοιμο. Έχω ακόμα ενέργεια. Είχα μερικές μέρες ξεκούρασης και μπόρεσα να γεμίσω τις μπαταρίες μου ερχόμενος στην Εθνική ομάδα», είπε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags