Facebook Pixel Τάσος Τσατάλης: "Βόμβες" Τσατάλη για τον διαιτητή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Κ17 - "Φωνές" για την κόκκινη που πήρε η Ένωση - Δείτε τη φάση (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 22:54:00

"Βόμβες" Τσατάλη για τον διαιτητή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Κ17 - "Φωνές" για την κόκκινη που πήρε η Ένωση - Δείτε τη φάση (Vid)

Sportdog Team

Η νεαρή ομάδα της Ένωσης ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Δικεφάλου του Βορρά και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του πρωταθλήματος, με τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου της ομάδας να ρίχνει τα... βέλη του κατά της διαιτησίας του παιχνιδιού.

Τάσος Τσατάλης: "Επίθεση" κατά του διαιτητή του ντέρμπι Κ17 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έκανε μέσω ανάρτησης ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ένωσης με αφορμή την αποβολή του Μπούσιου στο 74' (δείτε την επίμαχη φάση στο βίντεο πάνω από το κείμενο) του αγώνα που έγινε στον Βόλο.

«Δεν υπάρχει επαρκής χαρακτηρισμός γι' αυτό αυτό που έκανε σε ένα μικρό παιδί που τα δίνει όλα στην πιο σημαντική του βραδιά ως τώρα στο ποδόσφαιρο, ο διαιτητής Ντελέζος από την Λάρισα. Δεν μπορεί να υπάρχει χώρος για τέτοιους διαιτητές ειδικά στα ματς σε τέτοιες ηλικίες. Να παραδώσει μόνος του την σφυρίχτρα. Αν δε το κάνει, αυτονόητο πως δεν μπορεί να του επιτρέψουν  να διευθύνει ξανά ποδοσφαιρικό αγώνα», έγραψε ο Τάσος Τσατάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags