Facebook Pixel Έκπληξη με Χάμες Ροντρίγκες - Εκεί τον "στέλνουν" - Κοντά σε υπογραφές με τεράστια ομάδα!
| 2023-06-09 21:11:00

Έκπληξη με Χάμες Ροντρίγκες - Εκεί τον "στέλνουν" - Κοντά σε υπογραφές με τεράστια ομάδα!

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτοιμος να υπογράψει στη Μπόκα Τζούνιορς φέρεται να είναι ο Χάμες Ροντρίγκες!

Συγκεκριμένα, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπόκα και είναι θέμα χρόνου να φτάσει σε οριστική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την είδηση έβγαλε ο δημοσιογράφος Χαβιέρ Ερνάντεζ Μπονέτ στο «Blue Radio» και την αναμετέδωσαν πολλά Μέσα, όπως η αργεντίνικη «Ole». Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, μια ομάδα επιχειρηματιών έχει αγοράσει τα δικαιώματά του και μέσω αυτών θα αγωνιστεί στο Λα Μπομπονέρα.

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες συναντήθηκαν, ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ενδιαφέροντα για το ισπανικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ καλά κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή. Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη, ένα συμβόλαιο με σημαντικά κεφάλαια. Η εργασία είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον κάνουν έναν γίγαντα στην Αργεντινή, πριν τον πάρουν να παίξει ποδόσφαιρο πίσω στην Ισπανία. Η ομάδα των επιχειρηματιών βάζει το εισιτήριο και το δίνει στην Μπόκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags