Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" σούπερ όνομα για Ολυμπιακό - "Μάχη με Μπέτις" - Από τους καλύτερους μέσους της Ισπανίας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 21:47:00

"Έσκασε" σούπερ όνομα για Ολυμπιακό - "Μάχη με Μπέτις" - Από τους καλύτερους μέσους της Ισπανίας!

Sportdog Team
"Έσκασε" σούπερ όνομα για Ολυμπιακό - "Μάχη με Μπέτις" - Από τους καλύτερους μέσους της Ισπανίας!

Ρεπορτάζ από το εξωτερικό... ανάβει φωτιές στους Ερυθρόλευκους, καθώς τους συνδέει μεταγραφικά με έναν εξαιρετικό Ίβηρα ποδοσφαιριστή.
 

Ολυμπιακός: Ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Σέρζι Νταρντέρ.

Συγκεκριμένα, το «Futboldesdemallorca.com" τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την απόκτηση του Ισπανού μέσου Ρεάλ Μπέτις.

Μάλιστα, αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα και ο λόγος είναι το γεγονός πως ο παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όταν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού βρισκόταν στον πάγκο της Εσπανιόλ.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και η Μπέτις βρίσκονται μπροστά στην κούρσα για την υπογραφή του. Από αυτούς τους δύο, ο Ολυμπιακός πιέζει περισσότερο, έχοντας μάλιστα για προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που είχε παίκτη στην Εσπανιόλ τον Νταρντέρ. Όσον αφορά στην Μπέτις, ο εν λόγω παίκτης είναι στην 2η θέση της μεταγραφικής λίστας της, με τον Ντάρντερ να προτιμάει από την πλευρά του να πάει στην Ατλέτικο αλλά να μην έχει δεχτεί πρόταση από τους Μαδριλένους», αναφέρει συγκεκριμένα η ισπανική ιστοσελίδα.

Ο Νταρντέρ αποτέλεσε τον ηγέτη της Εσπανιόλ την τελευταία πενταετία, κάνοντας γεμάτες και εξαιρετικές σεζόν με τη φανελα της, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τη γαλλική Λιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό - "Καλύτερος από Κανός - Στην 11αδα μαζί Φορτούνη"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags