Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάει για μεταγραφική υπέρβαση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Φέρνει την "καψούρα" του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 12:26:00

Πάει για μεταγραφική υπέρβαση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Φέρνει την "καψούρα" του Λουτσέσκου!

Sportdog Team

Προσπαθεί να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή ο Δικέφαλος.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς και την ενίσχυση που έρχεται στην ομάδα με την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ αντέχει και προχωράει και τέλη Αυγούστου έχουμε πλούσιο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Ο ΠΑΟΚ, εφόσον καταφέρει και μπει στους ομίλους, θα αλλάξει εντελώς το αγωνιστικό του πρόσωπο και η ποιότητα που θα διαθέτει από εδώ και στο εξής. Είναι έτοιμος να προχωρήσει και να κλείσει αρκετές περιπτώσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παραχωρηθεί ο Νάρεϊ με 2,5 εκατ. ευρώ, ανακοινώθηκε χθες ο Μεϊτέ με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα με 4 εκατ. ευρώ ως οψιόν για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη. Και ενώ στα χαφ του ΠΑΟΚ ήταν οριακή η κατάσταση και έχει καλυφθεί η θέση πάει για την υπέρβαση με τον Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο. Μπορεί να μην το είχε απόλυτη ανάγκη η ομάδα, αλλά βγάζει μία καψούρα ο Λουτσέσκου με τον συγκεκριμένο παίκτη και τον θέλει στην ομάδα του. Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λάτσιο ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: "Φάουλ πριν το γκολ ΠΑΟΚ, πέναλτι ο Ρέτσoς" - Δικαίωσε ΠΑΟ, τι είπε για τα 4 πέναλτι της ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags