Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού… στο αεροπλάνο - Δεν το πίστευαν Μαρινάκης, Κορδόν - Αλλαγή πλάνου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 15:05:00

Χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού… στο αεροπλάνο - Δεν το πίστευαν Μαρινάκης, Κορδόν - Αλλαγή πλάνου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού… στο αεροπλάνο - Δεν το πίστευαν Μαρινάκης, Κορδόν - Αλλαγή πλάνου!

Ποιος τίναξε τη συμφωνία στον αέρα και ο νέος Νο1 στόχος! Στο Λιμάνι ήταν σίγουροι πως είχαν κλείσει τον βασικό τους επιθετικό, ωστόσο λίγες ώρες πριν πετάξει για Ελλάδα, αρνήθηκε να έρθει στους Πειραιώτες. Ποιοι ήταν οι λόγοι και ποιον παίκτη έχουν πλέον... κυκλώσει.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του επιθετικού στον Ολυμπιακό, καθώς Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν έχουν καταλήξει στην τελική τους λίστα και με τη… βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά και θα ταιριάξει απόλυτα στο πλάνο του προπονητή.

Οι Πειραιώτες τα τελευταία 24ωρα έχουν μιλήσει με δεκάδες μάνατζερ, ομάδες και παίκτες, τόσο στην Ισπανία όσο και σε Αγγλία και Ιταλία, ενώ παρότι κάποιες υποθέσεις ήταν αρκετά προχωρημένες τις προηγούμενες ημέρες, τελικά δεν προχώρησαν.

Μία εξ αυτών είναι για παράδειγμα η περίπτωση του Ντένις της Νότιγχαμ, ο οποίος λόγω της κοινής ιδιοκτησίας απασχόλησε πολύ σοβαρά τους Ερυθρολεύκους. Ο 25χρονος Νιγηριανός φορ έπεσε στο τραπέζι, αφού δεν υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενθουσιάστηκε, αφού θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί άριστα να καλύψει τη θέση του βασικού επιθετικού στην ομάδα που φτιάχνει. Μάλιστα, ο Κορδόν και ο Μαρινάκης πίστευαν πως η υπόθεση θα προχωρούσε και τον είχαν… stand by μήπως βρουν και κάτι καλύτερο.

Ωστόσο, ο Ντένις ενημέρωσε όλες τις πλευρές ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και ότι αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο και δεν μπορεί να αποχωρήσει, προτιμά να τον δώσουν κάπου δανεικό στην Αγγλία ή σε χώρα με καλύτερο επίπεδο από το ελληνικό!

Κάπως έτσι λοιπόν η περίπτωσή του «ναυάγησε» και στο Λιμάνι ασχολήθηκαν με άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ψηλά στο όνομα του 23χρονου Αργεντινού Χούλιαν Καράνσα από το MLS. Είναι επίσης μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, αλλά θεωρούν πως αξίζει να ασχοληθούν, να τον πληρώσουν ακριβά κι εάν χρειαστεί να περιμένουν και μετά τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας τη Δευτέρα!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… αεροδρομίου από το Νησί - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη ο φορ - Ανακοίνωση Κυριακή βράδυ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags