Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Φορτούνης - Υπογράφει με κορυφαίο χαφ ο Μαρινάκης - Απόφαση για Μασούρα!
| 2023-09-03 14:00:00

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Φορτούνης - Υπογράφει με κορυφαίο χαφ ο Μαρινάκης - Απόφαση για Μασούρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Φορτούνης - Υπογράφει με κορυφαίο χαφ ο Μαρινάκης - Απόφαση για Μασούρα!

Εξελίξεις με τον Έλληνα άσο στο φινάλε των μεταγραφών! Τι συνέβη στην πρώτη συνάντησή του με την διοίκηση, οι εισηγήσεις του Μαρτίνεθ στην διοίκηση και η μεγάλη ανατροπή με τον Έλληνα εξτρέμ.

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και κυρίως οι πειστικές εμφανίσεις κόντρα στην Τσουκαρίτσκι έχουν φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία των οπαδών του Ολυμπιακού, που βλέπουν προοπτική για την ομάδα τους υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Όσο για τον Ισπανό τεχνικό, το ιδανικό ξεκίνημα ήταν ό,τι πρέπει ώστε να… κερδίσει χρόνο και να δουλέψει με ηρεμία. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του.

Τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ έχουν ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τη σεζόν. Τις εντυπώσεις κερδίζουν τόσο οι Έλληνες ηγέτες της επίθεσης, Φορτούνης και Μασούρας, όσο και ο Καμαρά, ο οποίος θεωρήθηκε «τελειωμένος» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, όμως έχει γίνει βασικός.

Τι κοινό έχουν οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες; Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024!

Αυτό σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν άμεσα τις αποφάσεις τους για τους τρεις άσους προκειμένου να μην τους χάσουν χωρίς αντίτιμο στη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρτίνεθ δεν έχει κανέναν… σκοπό να αποχωριστεί Φορτούνη, Μασούρα και Καμαρά, άρα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Το προηγούμενο διάστημα, οι τρεις ποδοσφαιριστές πρωταγωνίστησαν στα μεταγραφικά ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού. Η πιθανή μεταγραφή του Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία έγινε «σίριαλ», ο Μασούρας αποτελεί διακαή πόθο της Τράμπζονσπορ εδώ και χρόνια, ενώ τα σενάρια για τον Καμαρά δεν λείπουν ποτέ. Φέτος είχε την… τιμητική της για τον Αφρικανό μέσο η Λιόν και ιταλικές ομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, όλα δείχνουν πως αν δεν προκύψει κάποια «τρελή» πρόταση τις επόμενες μέρες, οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό με νέα συμβόλαια και αυξημένες αποδοχές. Από τη στιγμή που η εισήγηση του Μαρτίνεθ είναι τέτοια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τον Φορτούνη και το κλίμα ήταν πολύ καλό!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασε μεταγραφή του Ολυμπιακού… στο αεροπλάνο - Δεν το πίστευαν Μαρινάκης, Κορδόν - Αλλαγή πλάνου! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags