Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ανατροπή με Μαρτίνεθ - Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 12:27:00

Ανατροπή με Μαρτίνεθ - Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Μαρτίνεθ - Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!

Λίγα 24ωρα μετά την απόλυσή του από το Λιμάνι, ο Ισπανός προπονητής αποτελεί Νο1 στόχο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας...

Η αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό είναι επίσημη, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να διαδέχεται τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία, αφού ο Ισπανός δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες διοίκησης και οπαδών. Η βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιάς και οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν χωρίς... αρχή, μέση και τέλος σε ένα παιχνίδι που θεωρήθηκε "τελικός" προκειμένου να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Την ώρα που οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να ξαναβρούν την αγωνιστική τους υγεία με νέο προπονητή στον πάγκο, τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Μαρτίνεθ κυκλοφορούν ήδη. Μάλιστα, ένα από αυτά "στέλνει" τον Ισπανό κόουτς στη Σεβίλλη!



Στην Ισπανία γράφουν πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον "ζόρικο" πάγκο των Σεβιγιάνων, που δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά σε Ισπανία και Ευρώπη. Για την ακρίβεια, απειλούνται ακόμα με υποβιβασμό στη La Liga όντες μόλις 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Φέτος δεν λειτουργεί για τη Σεβίλλη ούτε το "σωσίβιο" της Ευρώπης (σ.σ. πέρυσι τερμάτισε 12 στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως... μεταμορφώθηκε στο Europa League και κατέκτησε για 7η φορά), όπου η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο μετρά μόλις 2 πόντους σε 5 αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League.

Ο Αλόνσο προσελήφθη στις 10 Οκτωβρίου για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της θητείας του Χοσέ Λουίς Μοντιλίμπαρ, αλλά τα πράγματα δεν "κυλούν" όπως τα ονειρευόταν ο Ουρουγουανός τεχνικός. Επί των ημερών του η Σεβίλλη μετρά μόλις δύο νίκες σε 11 αγώνες, και αυτή απέναντι στις παντελώς άσημες Κιντανάρ και Ατλέτικο Αστόργκα για το Κύπελλο Ισπανίας. Αν δεν αλλάξουν εντυπωσιακά η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ουρουγουάης απειλείται άμεσα με απόλυση.

Μπορεί στην Ελλάδα η θητεία του να αποδείχθηκε βραχύβια, αλλά στην Ισπανία ο Μαρτίνεθ διατηρεί καλό όνομα, κυρίως εξαιτίας της εξαιρετικής του δουλειάς στη Γρανάδα (2018-2021). Επίσης, αναφορικά με τις πιθανότητές του να μετακομίσει στη Σεβίλλη, διαθέτει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι τον σύλλογο. Έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες των Σεβιγιάνων επί σειρά ετών, ενώ ήταν βοηθός του Ουνάι Εμέρι για δύο χρόνια (2012-2014).

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δώρο" 4 εκατομμυρίων Μαρινάκη σε Καρβαλιάλ - "Box to box με τρεξίματα και τελειώματα" - Μεταγραφή Άλβες! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags