Στάθης Σταθόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός και μίλησε αναφορικά με τη φάση των «16» του Κυπέλλου , τα στοιχεία που ξεχώρισε, τη διαφορετική αφετηρία Άρη και ΑΕΚ, τη δημιουργία του Κωνσταντέλια αλλά και για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Είδαμε παιχνίδια με στόχο την πρόκριση τα οποία διακρίνει η σοβαρότητα και ο στόχος. Αυτό ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού από τα τελευταία 5 που έδωσε, ήταν πολύ καλός, με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και αδυναμία από στατικές φάσεις το οποίο πλήρωσε στο γκολ της ισοφάρισης, είναι ένας τομέας που χρειάζεται να εστιάσει και να το βελτιώσει. Οι πολλές μεταγραφές δεν επιτρέπουν την ομάδα να βρει ρυθμό και να χημεία στο παιχνίδι».

Προσθέτοντας για τον Παναθηναϊκό: «Βλέπω μία διαφορετική διαχείριση παικτών για να παίξουν σε ένα παιχνίδι. Για παράδειγμα οι τρεις Σλοβένοι ήταν εκτός και τώρα βλέπουμε ότι έχουν γίνει μέρος της ομάδας, θέλοντας να βγάλει και ο ίδιος τα συμπεράσματα του».

Για το ΑΕΚ - Άρης, σημείωσε: «Θα πρέπει να δούμε τις δύο ομάδες με διαφορετική αφετηρία . Η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Άρης έχει στόχο το Κύπελλο. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός , επιλέγοντας τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ήταν προσεκτικός στο αμυντικό κομμάτι, τον Μορόν που τροφοδοτείται πολύ καλύτερα από ότι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το δίδυμο των στόπερ του είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα, έχοντας και τον Ουντεμπάτζο στο δεξί άκρο της άμυνας που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα».

Όσο για τον ΠΑΟΚ: «Κανένας δεν πρέπει να στερήσει από τον Κωνσταντέλια το να... δημιουργεί. Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ έπειτα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, όπου είναι κινήσεις ενός ώριμου ποδοσφαιριστή και μπορεί να προσφέρει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ομάδα», είπε ο Στάθης Σταθόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!