Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Σπανούλη σε Γιαννάκη: ’’Nα μεταλαμπαδεύσουμε όσα μας έμαθες στις νέες γενιές’’ (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-02-23 23:47:00

Ατακάρα Σπανούλη σε Γιαννάκη: ’’Nα μεταλαμπαδεύσουμε όσα μας έμαθες στις νέες γενιές’’ (Vid)

Sportdog Team

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη ''ύμνησε'' ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη αποθέωσε ο κόουτς Σπανούλης!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η άμυνά μας σήμερα ήταν εξαιρετική,. Αν δεν είχαμε κάνει κάποια λαθάκια πιστεύω θα είχαμε δεχθεί λιγότερους πόντους. Είχαμε ασύλληπτη θέληση και τα παιδιά εκτέλεσαν εξαιρετικά το πλάνο. Παίξαμε αποτελεσματικά στο τρανζίσιον, που θα είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας, είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας ταιριάζει και μπορούμε να αφομοιώσουμε.

Μπορούμε να βελτιωθούμε στην κυκλοφορία της μπάλας στο σετ παιχνίδι, τα παιδιά λόγω τεράστιας θέλησης κι ανυπομονησίας έκαναν κάποιες βιαστικές επιλογές. Θα δούμε τι κάναμε λάθος στο βίντεο, θα δούμε τι κάναμε και σωστά γιατί ξαναλέω, η άμυνα ποιου έπαιξαν σήμερα τα παιδιά ήταν εξαιρετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή με Σπανούλη στην Εθνική - Αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (Vid)

Δώσαμε τεράστια έμφαση στην άμυνα, που είναι και το σήμα κατατεθέν του Έλληνα. Αυτή μας πρόσφερε τόσες επιτυχίες στο παρελθόν και αυτή μπορεί να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Σε συνδυασμό με τη γρήγορη μετάβαση στην επίθεση, μιας και το μπάσκετ γίνεται πιο γρήγορο και πιο επιθετικό, θεωρώ ότι είναι ένα πλάνο που μπορούμε να αντιπροσωπεύσουμε.

Όλοι πρέπει να παίζουν άμυνα για να παίζουν στην Εθνική. Σήμερα υπήρχαν πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα, αλλά μέσα σε τρεις μέρες δεν μπορούσαμε να βγάλουμε πολλά πλάνα. Και πάλι, συγχαρητήρια στα παιδιά για την φοβερή θέληση που έδειξαν σήμερα.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι πραγματικά τρομερό να έρχεσαι δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να βλέπεις τους φιλάθλους να σε χειροκροτούν και να σε ζητοκραυγάζουν. Μας δίνουν την αίσθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Μπορούμε να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Ολλανδία, αλλά καλύτερα να δούμε το δικό μας. Έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενοι από τη σκληρή άμυνα που έπαιξαν τα παιδιά”.

Σε σχόλιο του Παναγιώτη Γιαννάκη: “Σε ευχαριστώ πολύ κόουτς για τα καλά σου λόγια. Όσα μας έμαθες οφείλουμε να τα μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά, ώστε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες της χώρας μας”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags