Facebook Pixel Απίθανη πρόβλεψη «Ραπτό» - «Ποιος Στανόγεβιτς; Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ»
| 2017-06-16 14:15:00

Ποιος Στανόγεβιτς; Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Ποιος Στανόγεβιτς; Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ

Σχόλιο-φωτιά απ' τον κορυφαίο Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο για τον νέο τεχνικό του Δικεφάλου - Γιατί τον διάλεξε ο Ιβάν Σαββίδης και τι περιμένει να γίνει τον Δεκέμβριο;

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον ...συμμαθητή τού Ίβιτς από το 4ο Λύκειο Βελιγραδίου. Ήταν στην εθνική ομάδα Νέων τής Σερβίας και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με την Παρτιζάν, όπως ο Ίβιτς προερχόταν από την ομάδα Νέων τού ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας φέτος.

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, δηλαδή. Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση ο Σαββίδης δείχνει ότι το μπάτζετ θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, κι αυτό γιατί έχει αναλωθεί στο να πάρει τις Ενώσεις και τη διαιτησία. Αλλά η επένδυσή του δεν είναι καθόλου σίγουρη.

Με τον Σέρβο στη θέση του Σέρβου, τον φέρελπι στη θέση του φερέλπιδος, τον ορθόδοξο στη θέση ορθοδόξου, τον αδερφό στη θέση του αδερφού, ο ΠΑΟΚ φέρνει με τον Στανόγεβιτς ξανά στην ομάδα τα χαρακτηριστικά του Σέρβου. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Είναι φιλοτομαριστές, καχύποπτοι και κοιτάζουν τον πισινό τους περισσότερο από τον πισινό της ομάδας στην οποία δουλεύουν.

Το πιθανότερο, άλλωστε, είναι η αμοιβή του να είναι ίδια με εκείνη του Ίβιτς, η νοοτροπία του να είναι ίδια, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι είναι καλύτερος προπονητής και ταλέντο από τον Ίβιτς. Πρόβλεψη: Βλέπω τον Δεκέμβριο προπονητή στον ΠΑΟΚ τον Πάμπλο Γκαρσία, με μεγάλη ανάταση ηθικού για τους "βλαχοπαοκτσήδες" οπαδούς του Γκαρσία.

Καλημέρα μετριότητα για τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags