Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάχη των δύο αιωνίων για τον Ναζρ Μήτρου-Λονγκ
| 2018-12-13 12:44:00

Αυτόν τον Έλληνα παικταρά «χτύπησε» ο Ολυμπιακός - Θα γίνει «σκοτωμός» με τον Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
Αυτόν τον Έλληνα παικταρά «χτύπησε» ο Ολυμπιακός - Θα γίνει «σκοτωμός» με τον Παναθηναϊκό!

Ψήνεται μεγάλη κόντρα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οπως είναι γνωστό και όπως τονίζουμε συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη και πιο συγκεκριμένα γκαρντ. Μέχρι το τέλος του μήνα, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα έχει κάνει την κίνησή του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είναι ότι δε βιάζεται. Είναι ότι έχει εντοπίσει ορισμένες καλές περιπτώσεις, αυτές, όμως, πρέπει να γίνουν εφικτές, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μιλάμε πάντα για γκαρντ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το ΝΒΑ.

Πριν από μερικές μέρες η ομάδα του Πειραιά έκανε προσπάθεια να αποκτήσει τον Ναζρ Μήτρου-Λονγκ, τον κόμπο γκαρντ που είναι στους Γιούτα Τζαζ. Και πήγε να τον αποκτήσει όχι μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά με προοπτική τριετίας, τετραετίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Μήτρου-Λονγκ παίζει ως Ελληνας, έχοντας καταγωγή από τη χώρα μας, από την πλευρά της μάνας του.

Προς το παρόν, όμως, δεν πρόκειται να γίνει μία τέτοια μεταγραφή. Κι αυτό, γιατί ο ομογενής γκαρντ δεν θέλει να παρατήσει έτσι το όνειρο του ΝΒΑ. Θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους με σκοπό να μπορέσει κάποια στιγμή να καθιερωθεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Το καλοκαίρι, όμως, ο Ολυμπιακός θα επανέλθει. Ο Σπανούλης θα είναι 37, ο Πρίντεζης 34 και η ανάγκη για Ελληνες παίκτες από το πρώτο ράφι θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Δεν αποκλείεται, πάντως, στο παιχνίδι να μπει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επίσης κυνηγάει ό,τι καλό ελληνικό υπάρχει.



Ο Μήτρου-Λονγκ είναι στα υπόψη και της Εθνικής και όπως είπε πριν από μερικές μέρες στην Cosmote Tv «ήταν πολύ μεγάλη η διαδικασία μέχρι να πάρω το ελληνικό διαβατήριο. Θεωρώ ότι ο ατζέντης μου και όλοι όσοι είναι στο πλευρό μου έχουν κάνει σπουδαία δουλειά για να τα καταφέρουν, μόνο και μόνο για να έχω την ευκαιρία να το κάνω. Πρώτον δεν θα με πείραζε απλά να πάω στην Ελλάδα για να την δω, για να δω όλα τα όμορφα μέρη που έχω ακούσει. Δεύτερον θα ήθελα να εκπροσωπήσω το επώνυμό μου και να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι σπουδαίο για την Ελλάδα, γιατί έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags