Σίγουρα κόντρα στον Παναιτωλικό δεν είδαμε τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία, άλλωστε τι θα προλάβαινε να κάνει ο Ουρουγουανός μέσα σε δύο μέρες... Ωστόσο, είδαμε κάποια... ψήγματα των πραγμάτων που θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑOΚ ο νέος προπονητής του Δικεφάλου.

Ο Γκαρσία θέλει γρήγορο ποδόσφαιρο, ζητάει όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές με την μπάλα και να υπάρχει πάθος και ομαδικότητα. Η αλήθεια είναι ότι σε μερικά σημεία του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τα εφάρμοσαν αυτά. Βέβαια, ο Ουρουγουανός θα έχει χρόνο να δουλέψει με την ομάδα στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Εκεί θα μπορέσει να τους περάσει τα... θέλω και τις ιδέες του.

Ο ΠΑOΚ ήταν σαφώς καλύτερος του Παναιτωλικού στο ματς, αλλά συνεχίζει να έχει πρόβλημα στην τελική του πάσα. Είτε αυτή θα είναι πιο δυνατή από ότι πρέπει, είτε ο παίκτης που βρίσκεται στην περιοχή δεν θα κάνει τη σωστή κίνηση για να γίνει κάτοχος της μπάλας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη έδωσε πολύ μεγάλο boost ψυχολογίας στον Πάμπλo Γκαρσία που ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί τη θητεία του στον πάγκο, στην ομάδα, που επιτέλους κέρδισε αλλά και στον Αντόνιο Τσόλακ! Ο Κροάτης επιθετικός είχε το άγχος του πρώτου γκολ και πλέον αφού το πέτυχε ίσως να... ξεκλειδώσει και να μην μπαίνει στο γήπεδο με τόση πίεση πάνω του.



Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το τρομερό του Νίκα Νινούα με εκτέλεση φάουλ. Αρχικά να τονίσω πως μπορεί ο Γεωργιανός να χρειάζεται δουλειά σε πολλούς τομείς, αλλά το δυνατό του στοιχείο είναι οι στημένες φάσεις. Μάλιστα έχει ξαναβάλει τέτοια γκολ με την Ντιναμό Τυφλίδας.

Μπήκε λοιπόν μια τέτοια γκολάρα στη Super League που συνήθως στα καλύτερα γκολ της εβδομάδας έχουμε τετ α τετ και κεφαλιές και αντί όλοι να ασχοληθούν με την ομορφιά αυτού του γκολ προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις!

Λένε και γράφουν πως ο Κνετ έκανε κίνηση προς την αντίθετη πλευρά για να αφήσει τη γωνία του ανοιχτή. Δηλαδή αυτοί που τα λένε αυτά ήξεραν ότι ο αριστεροπόδαρος Νινούα θα στείλει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι και δεν θα την περάσει πάνω από το τείχος όπως γίνεται στις περισσότεροες περιπτώσεις εκτελέσεων φάουλ;

Η αλήθεια είναι μια γκολ του Νινούα ήταν ΓΚΟΛΑΡΑ και ο Κνετ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει την τροχιά της μπάλας.

Εκτός και αν όσοι λένε και γράφουν περί ευθύνης του Κνετ μπορούσαν να πιάσουν το σουτ με το ένα χέρι, όρθιοι και με δεμένα τα μάτια...