Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: O Δικέφαλος πήρε ακόμα μια νίκη στην εποχή του Πάμπλο Γκαρσία και πλέον έχει μπροστά του δύο εβδομάδες να δουλέψει πάνω στα νέα δεδομένα και στα θέλω του Ουρουγουανού προπονητή.

Ο ΠΑOΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν... έθελξε, αλλά έβγαλε πάθος, και επιθυμία να κυνηγήσει το ματς μέχρι τέλους.

Αυτή είναι ίσως η πρώτη αλλαγή του Πάμπλο στους "ασπρόμαυρους" παίκτες. Αυτή η αλλαγή στο βλέμμα, αυτή η σπίθα που θα τους κάνει να κυνηγήσουν κάθε ματς και κάθε μπάλα μέχρι το τέλος!

Ένας από τους λόγους που ο ΠΑOΚ δεν έθελξε ήταν η κούραση, αφού ναι μεν έγινε rotation, αλλά υπήρξαν παίκτες του Δικεφάλου που έβγαλαν... κούραση, κάτι που βέβαια είναι λογικό, Ο ΠΑOΚ παίζει από το καλοκαίρι σε φουλ ρυθμούς.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στη διαιτησία του αγώνα. Ο εν λόγω ρέφερι ξεκίνησε την καριέρα του στα επαγγελματικά γήπεδα όντας ένας καλός διαιτητής με σωστή κρίση και αποφάσεις. Ωστόσο, το bullying του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια τον έχει αλλάξει. Τον έχει κάνει... μπερδεμένο και πολλές φορές αλλοιώνει τις διαιτητικές του αποφάσεις. Κρίμα γιατί έδειχνε ότι έβαζε πάνω από όλα την καριέρα του και έφτασε στο σημείο να μη δίνει αυτά που βλέπει.



Όσον αφορά τον επόπτη Απτόσογλου τι να πει κανείς; Ο άνθρωπος έδωσε οφσάιντ στον Α. Ζίβκοβιτς σε φάση που τον παίκτη του ΠΑΟΚ τον κάλυπταν 2 αντίπαλοι! Καλό θα ήταν αύριο-μεθαύριο να τσεκάρει λίγο την όρασή του...

Μετά το... διάλειμμα για την κριτική στη διαιτησία ας επιστρέψουμε και πάλι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης φάνηκε η απουσία του Γιαννούλη. Τη δεδομένη στιγμή ο αριστερός μπακ των "ασπρόμαυρων" είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Η αριστερή πλευρά του Δικεφάλου είχε... θέμα και ακόμα και η αλλαγή θέσεων του Ροντρίγκο με τον Λύρατζη δεν άλλαξε ιδιαίτερα την κατάσταση. 

Το πιο σημαντικό ωστόσο για τον ΠΑOΚ είναι πως συνεχίζει να κερδίζει και να παίρνει βαθμούς, αλλά και να ανεβάζει την ψυχολογία. Άλλωστε στο τέλος πάντα το αποτέλεσμα μετράει...

Επίσης, είναι καιρός ο Παράσχος να ξεπεράσει το γεγονός πως πριν σχεδόν 14 χρόνια απολύθηκε από τον ΠΑOΚ. Έχει αλλάξει τόσες ομάδες και πάντα μετά από κάθε αγώνα με τον Δικέφαλο, που συνήθως χάνει απλά γκρινιάζει κατά των "ασπρόμαυρων". Ε, φτάνει πια!