Στην αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Άντερλεχτ και κυρίως στα συμπεράσματα που προκύπτουν για τη συνέχεια της σεζόν στέκονται Αντώνης Τσακαλέας και Νίκος Τοσκίτσης από το PaokToday.
Η συζήτηση δεν μένει αποκλειστικά στην ήττα, αλλά επεκτείνεται στη συνολική λειτουργία της ομάδας, στις επιλογές του Αλέσιο Λίσι και στο κατά πόσο το υπάρχον ρόστερ μπορεί αυτή τη στιγμή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών αγώνων.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη θέση του επιθετικού, με τον νεαρό Μύθου να καλείται να αναλάβει σημαντικό βάρος σε μια απαιτητική περίοδο, αλλά και στη μεσαία γραμμή, όπου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται περισσότερες επιλογές και διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αναλύονται οι αλλαγές του Λίσι κατά τη διάρκεια του αγώνα, η μετάβαση σε διαφορετική διάταξη και η προσπάθεια να βρεθούν λύσεις μέσα από το υπάρχον υλικό.
Στο επίκεντρο βρίσκεται επίσης το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη ανοικτές ανάγκες, τόσο στην επίθεση όσο και στον άξονα και στα άκρα, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει μεγαλύτερη ισορροπία και περισσότερες επιλογές.
Η ρεβάνς με την Άντερλεχτ παραμένει ανοιχτή υπόθεση, όμως το πρώτο παιχνίδι λειτουργεί ήδη ως ένα χρήσιμο τεστ για το τι πρέπει να διορθωθεί και τι χρειάζεται να αλλάξει άμεσα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο