Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν σχολιάζω άλλο για Λαλά - Πόσο... τελειωμένος τελικά είναι ο Σωκράτης; Όταν ο Εμβιλά...
| 2021-10-22 12:05:00

Δεν σχολιάζω άλλο για Λαλά - Πόσο... τελειωμένος τελικά είναι ο Σωκράτης; Όταν ο Εμβιλά...

Sportdog Team
Δεν σχολιάζω άλλο για Λαλά - Πόσο... τελειωμένος τελικά είναι ο Σωκράτης; Όταν ο Εμβιλά...

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού και το διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ο Σπύρος Γρομητσάρης σχολιάζει την εμφάνιση των Πειραιωτών στη Φρανκφούρτη και την ήττα για το Europa League, στέκεται στην εικόνα των Καμαρά, Βατσλίκ και Μπουχαλάκη και σημειώνει πως περίμενε μεγαλύτερο ροτέισον.
 

Αϊντραχτ - Ολυμπιακός λοιπόν. Είναι από τις φορές που αισθάνομαι ότι δεν υπάρχουν αρκετά να ειπωθούν. Εξάλλου τόσο εγώ αλλά κι εσείς που σχολιάζουμε μετά από ένα ματς μοιάζουμε με την παρέα των κυνηγών που φωτογραφίζονται πάνω από ένα θήραμα αλλά το έχει σκοτώσει μόνο ένας. Και οι άλλοι είναι εκεί για να πάρουν μέρος της... δόξας. Είδαμε τι δεν πήγε καλά. Όταν ο Εμβιλά, ένας τόσο κομβικός και επιδραστικός για τον Ολυμπιακό παίκτης, είναι σε τόσο κακή βραδιά, τι να περιμένεις; Και δεν ήταν μόνο αυτός. Συνέχεια στη μέτρια προς κακή εμφάνιση των Ιωαννίνων έδωσε και ο Μπουχαλάκης. Ουσιαστικά άφαντος ήταν και ο Μαντί Καμαρά.

Εντάξει, για τον Λαλά σταματάω να σχολιάζω, θα πει κανείς ότι έχω προσωπικά μαζί του. Συμπαθής φυσιογνωμία είναι, καλό παιδί τον χαρακτηρίζουν όλοι στο Ρέντη. Αλλά σόρι δεν αποκτήθηκε για τον χαρακτήρα του αλλά για να αποτελέσει το βασικό δεξί μπακ του Ολυμπιακού. Βεβαίως, όταν είναι τόσο κακός στα Γιάννενα, δεν μπορεί κανείς να έχει σοβαρές απαιτήσεις από τον Κένι με αντίπαλο τον Κόστιτς στη Φρανκφούρτη... Πάμε παρακάτω.


Προσωπικά εκτιμώ όσο κανέναν άλλο προπονητή που πέρασε από την Ελλάδα τον Πέδρο Μαρτίνς και τον εμπιστεύομαι. Δέχομαι, γιατί εκείνος έχει τις μετρήσεις μπροστά του, όχι εμείς που μόνο εικασίες κάνουμε, ότι δεν υπήρξε πρόβλημα κούρασης και έλλειψης δυνάμεων και έντασης από την ομάδα του. Προσωπικά περίμενα ότι θα κάνει μεγαλύτερο ροτέισον βάζοντας και τον Κούντε αντί του Μπουχαλάκη στην 11άδα αλλά και τον Λόπες ίσως αντί κάποιου από τους Καμαράδες. Όπως και να 'χει, ό,τι έγινε έγινε. Στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, κερδίζοντας την Αϊντραχτ στον Πειραιά θα είναι ξανά φαβορί για την 1η θέση και το απευθείας εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης.

 

 

ΥΓ: Σημαντική, για μένα, είναι η ευθύνη του Βατσλίκ στο 3ο γκολ αφού σε ένα σουτ που έδειχνε πολύ εύκολο για την εμπειρία και την κλάση του κράτησε... ζωντανή τη μπάλα μπροστά αντί να τη στείλει πλάγια εφόσον δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει. Κι επειδή και οι Σωκράτης (σήκωσε τα χέρια στη λογική: εύκολο είναι, το έχεις), Σισέ και Ρέαμπτσιουκ είχαν την ίδια γνώμη, ότι ήταν εύκολο το σουτ του Πασιένσια για τον Βατσλίκ, δεν έκαναν κίνηση προς την πλευρά του τερματοφύλακα και το εκμεταλλεύτηκε ο σκόρερ.



ΥΓ2: Δε νομίζω, κι ας το λένε πολλοί, ότι τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη σε Κοπεγχάγη και Φρανκφούρτη θα επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο (θετικά ή αρνητικά) ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής. Είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία αυτό το ματς όπως και κάθε τέτοιο ματς.



ΥΓ3: Ο Σωκράτης δε μου φαίνεται και τόσο... τελειωμένος όπως έλεγαν κάποιοι σε (αναμενόμενες όπως έχουν όλοι) κακές του στιγμές.



ΥΓ4: Φαντάσου να είσαι Ρόμα, να έχεις προπονητή τον (αγαπημένο πολλών ακόμα!!!) Μουρίνιο και να τρως έξι από τη Μπόντο Γκλιμτ.



ΥΓ5: Έγραφα μετά το δύσκολο 2-1 του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα του Γ.Καραϊσκάκης ότι οι Βέλγοι είναι καλή ομάδα και θα παίξουν στα ίσια άπαντες και θα κάνουν ζημιές. Τότε κάποιοι με ειρωνεύονταν και έλεγαν ομαδούλα την Αντβέρπ. Ποιός είχε δίκιο και ποιός όχι έχει ήδη αποδειχθεί πια...



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… κρέμασε ο Μαρτίνς στη Γερμανία - Ο μεγάλος κίνδυνος πλέον για ΠΑΟΚ - "Ζημιά" με Καμαρά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags