Facebook Pixel Η Ελλάδα είναι μία, φεύγουμε για Βραζιλία!
| 2014-06-06 15:30:00

Η Ελλάδα είναι μία, φεύγουμε για Βραζιλία!

Η Ελλάδα είναι μία, φεύγουμε για Βραζιλία!

Ώρα Μουντιάλ, ώρα Ελλάδας, ώρα για ένα ταξίδι ζωής. Μουντιάλ στη Βραζιλία, τη χώρα συνώνυμο της μπάλας, με την Εθνική παρούσα. Ετοίμασε βαλίτσα, o σκύλος σε ταξιδεύει!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία για να γνωρίσετε τη γοητευτική οικοδέσποινα της διοργάνωσης, η οποία σε δύο χρόνια θα υποδεχθεί και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλήθεια, πόσα πράγματα ξέρετε για τη Βραζιλία; Γνωρίζετε ας πούμε, πως πέτρα από ποδοσφαιρομάνα, είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χώρα της Λατινικής Αμερικής και η 5η μεγαλύτερη στον κόσμο; Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να τα μάθετε ...από κοντά, αρκεί πρώτα να κάνετε μια επίσκεψη στο site της airfasttickets.gr

Airfasttickets.gr και φεύγουμε για Βραζιλία, λοιπόν, έτοιμοι για μια περιπλάνηση στις ομορφιές της χώρας του καφέ, της σάμπα και του καρναβαλιού. Για να δούμε τι θα δούμε...

Ο ποταμός Αμαζόνιος

Με μήκος που φτάνει τα 7.000 χιλιόμετρα, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός στον κόσμο, μετά τον Νείλο. Ο Αμαζόνιος είναι πολύ γνωστός για την τεράστια ζούγκλα που τον περιβάλλει: το τροπικό δάσος του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δάση του πλανήτη και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των επιστημόνων λόγω του ποσοστού απορρόφησης του άνθρακα από τα φυτά στο έδαφος και τα ύδατα του δάσους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο τον χρόνο.

Καταρράκτες Ιγκουασού

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά φαινόμενα του πλανήτη. Απλώνονται στα σύνορα Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης και περιλαμβάνουν 275 καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού Ιγκουασού. Οι καταρράκτες έχουν μήκος 4 χιλιόμετρα και το ύψος τους φτάνει σε μερικά σημεία τα 85 μέτρα. Είναι τέσσερις φορές μεγαλύτεροι σε πλάτος και 30 μέτρα πιο ψηλοί σε σύγκριση με τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Η πλευρά της Βραζιλίας περιλαμβάνει και πεζοπορία σε χαραγμένο μονοπάτι που καταλήγει στη βάση του Λαιμού του Διαβόλου.

Παραλίες σκέτη ...τρέλα!

Είναι το σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας! Απίθανη λευκή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και σέξι ιδρωμένα κορμιά που λικνίζονται υπό τους ήχους της σάμπα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό. Ξεχωρίζουμε, την κοσμοπολίτικη, Κοπακαμπάνα και φυσικά τη γειτονική Ιπανέμα, η οποία έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι παραλία του κόσμου.

Άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή

Πρόκειται για το περίφημο άγαλμα το οποίο εικονίζει τον Ιησού Χριστό με απλωμένα τα χέρια και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, πάνω από το Ρίο. Έχει ύψος 32 μέτρα, ζυγίζει 1.000 τόνους και μάλιστα είναι εγκατεστημένο με τρόπο ώστε να ατενίζει την πόλη.

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Εδώ "χτυπάει" η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού, αφού πέρα από το Μουντιάλ, το Ρίο θα φιλοξενήσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Η πόλη είναι διάσημη για τη θεαματική φυσική της θέση, τους εορτασμούς του περίφημου καρναβαλιού, τις παραλίες της (Κοπακαμπάνα, Ιπανέμα), τους πεζόδρομους με τα μαυρόασπρα μωσαϊκά και τον χαλαρό τρόπο ζωής των κατοίκων. Πέρα από το Άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άλλα γνωστά αξιοθέατα της πόλης είναι ο Λόφος της Ζάχαρης με το τελεφερίκ, ο πεζόδρομος Σαμποδρόμιο για την παρέλαση του καρναβαλιού και φυσικά το Μαρακανά, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου! Στο Ρίο βρίσκεται επίσης το μεγαλύτερο δάσος του κόσμου ενδιάμεσο αστικής περιοχής, το δάσος Τιχούκα.

Και η Εθνική μας!

Φυσικά, στη Βραζιλία θα χτυπάνε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και εκατομμύρια ελληνικές καρδιές, παρέα με εκείνες των παικτών της Εθνικής μας, η οποία με αντιπάλους τις Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει, αρχικά, την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Δύσκολο έργο και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι ζωής; Είστε έτοιμοι για τη ...μεγάλη ζωή; Airfasttickets.gr και φύγαμε για Βραζιλία!

Γιατί με την airfasttickets.gr, ακόμα και τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags