Facebook Pixel Η... νέα ΑΕΚ βάρεσε διάλυση σε μισή ώρα!
Life
| 2012-09-29 23:51:00

Η... νέα ΑΕΚ βάρεσε διάλυση σε μισή ώρα!

Η... νέα ΑΕΚ βάρεσε διάλυση σε μισή ώρα!

Η ΑΕΚ του Μαύρου είναι παρελθόν, καθώς έφυγε πρώτα ο Βλάχος και μετά ο ίδιος με "αηδία"! Επιστρέφουν Δημητριάδης – Τσιάρτας, φαβορί για τον πάγκο ο Αναστασιάδης, ακούστηκε ο Λύμπε!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς η ήττα από τον Πανιώνιο έφερε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα! Αργά το βράδυ του Σαββάτου το ΔΣ με τηλεφωνική ψηφοφορία αποφάσισε την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου και παρά την άρνηση του Θωμά Μαύρου, ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό και του ανακοίνωσε το διαζύγιο! Το επίσημο τέλος θα μπει πάντως στην σχέση των δύο πλευρών την Κυριακή, όταν και θα υπάρξει συνάντηση στα Σπάτα για τις τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν κυρίως το οικονομικό κομμάτι.

Η απόλυση πάντως του Βλάχου και κυρίως το γεγονός πως το ΔΣ... έγραψε την άποψή του, οδήγησε και τον Μαύρο εκτός ΑΕΚ, καθώς με δηλώσεις του στο aek365.gr ανέφερε σχετικά: «Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου και σαν Μαύρος τελείωσε! Εκτελεστές του Μαύρου είναι, όχι του Βλάχου! Τι παραμύθια είναι αυτά; Εγώ επειδή είμαι πολεμιστής ήξερα ότι θα περάσω... συμπληγάδες. Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν. Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή.

Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις,
εν βρασμώ δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι  θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι. Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας κι επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά! Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου! Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»... Με γεια τους με χαρά τους».

Όπως φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, εκτός και αν υπάρξει κάποια τρομερή έκπληξη τις επόμενες ώρες, η... νέα ΑΕΚ που χτίστηκε το καλοκαίρι μας τελείωσε μέσα σε μισή ώρα! Τόσος χρόνος πέρασε από το πρώτο τηλεφώνημα του Δημητρέλου μέχρι και την δήλωση «βόμβα» του Μαύρου. Πλέον, η Ένωση από Δευτέρα αλλάζει δρόμο. Ήδη ανακοινώθηκε η επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Κωστή, ενώ... ψήνεται και η επιστροφή του Βασίλη Τσιάρτα, τον οποίο έδιωξε πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Μαύρος!

Όσον αφορά τον προπονητή, το όνομα που παίζει πιο δυνατά είναι αυτό του
Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτόν θέλουν στην ΑΕΚ και με αυτόν μίλησαν ήδη! Ωστόσο, στους υποψηφίους βρίσκεται και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος ήταν στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο, ενώ στην τηλεφωνική σύσκεψη των μελών του ΔΣ συζητήθηκε και το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος το πρωί του Σάββατου είδε από κοντά τους Νέους της ομάδας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags