Facebook Pixel Ετοιμάζεται για "βόμβες" ο Γερουλάνος;
Life
| 2011-08-23 18:05:00

Ετοιμάζεται για "βόμβες" ο Γερουλάνος;

Ετοιμάζεται για "βόμβες" ο Γερουλάνος;

Ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος «φωτογράφισε» ουσιαστικά τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, στέλνοντας μήνυμα ότι θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 19:30 στη Βουλή για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μπορεί ακόμα να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά φαίνεται ότι ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος ξέρει κάτι παραπάνω. Ο επικεφαλής του αθλητισμού στην πολιτική ηγεσία ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι θα μιλήσει στις 19:30 για θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σίγουρα για να μιλήσει πρέπει να έχει να πει κάτι ουσιαστικό, γεγονός που φωτογραφίζει την απόφαση της ΕΕΑ, η οποία σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις και πληροφορίες θα είναι καταδικαστική για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, λόγω της εμπλοκής των βασικών κατηγορούμενων για τα στημένα, Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη στις διοικήσεις. Δεν μπορεί δηλαδή να μην πειραχθούν οι δύο ομάδες και ο ίδιος να βγει να κάνει δηλώσεις!

Επίσης μέχρι τις 19:30 θα έχει ανακοινωθεί και η απόφαση του ΟΠΑΠ για κατάργηση της χρηματοδότησης στις διοργανώτριες αρχές του ποδοσφαίρου, γεγονός που θα δώσει ένα ακόμη «πολεμοφόδιο» στον Παύλο Γερουλάνο για να τονίσει τις δράσεις της κυβέρνησης για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags