Facebook Pixel Τραγωδία στα Τέμπη: Οργή on camera! Επίθεση Παπανικολάου σε πολιτικούς συνδικαλιστές δημοσιογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-03-07 18:02:00

Οργή on camera για Τέμπη! Επίθεση Παπανικολάου σε πολιτικούς, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους (VID)

του Γεωπόλδου
Οργή on camera για Τέμπη! Επίθεση Παπανικολάου σε πολιτικούς, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους (VID)

«Ντροπή σας! Μη βγαίνετε απ’τα σπίτια σας. Κανείς σας μη βάλει υποψηφιότητα. Ο λαός θα σας καταπιεί», είπε οδυρόμενος ο παρουσιαστής.

Την οργή του κόσμου για την τραγωδία στα Τέμπη μετέφερε στην εκπομπή Leaders ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Star κατά την προσφιλή του συνήθεια, εξέφρασε δριμεία κριτική κατά πολιτικών, συνδικαλιστών, ενώ δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον συναδέλφων του, που εξέφρασαν περίεργες θέσεις από το τηλεοπtικό τους βήμα.

«Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ, αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου», ανέφερε ο δημοσιογράφος προϊδεάζοντας το κοινό για αυτό που θα ακολουθούσε.

 «Ντροπή σας! Με όλες τις λέξεις και τα γράμματα, βαμμένα κόκκινα. Εγώ θα ντρεπόμουν, να βγω από το σπίτι. Θα ντρεπόμουν να είμαι πολιτικός και να έχω δώσει κοψοχρονιά τον ΟΣΕ. Θα καθόμουν μέσα στο σπίτι μέχρι να πεθάνω από ασιτία. Θα ντρεπόμουν να ήμουν συνδικαλιστής. Αφήστε που κάνετε στα κανάλια τους καμπόσους», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια ξεσπάθωσε κατά των συναδέλφων του.

«Για την ανθρωπιστική κρίση στην Τουρκία, μας βάλλατε να μάθουμε τα ονόματα, ακόμα και των ξαδέλφων των εργολάβων και καλά κάνατε. Αλλά εδώ τρέχετε να μας πείτε, ότι είναι μόνο ένα ανθρώπινο λάθος. Φταίει ένας. Αυτό βλέπετε, ότι φταίει ένας. Ο λαός θα σας καταπιεί. Και θα σας καταπιεί για τους σωστούς λόγους αυτήν την φορά. Θα σας καταπιεί ο κόσμος που δεν αντέχει, να στέλνει το παιδί του στο Πανεπιστήμιο και να μην ξέρει, να θα γυρίσει το 2023», είπε και κατέληξε:

«Κανένας σας μη βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές.  Κάντε μου τη χάρη! Ντροπή σας».

Δείτε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags