Facebook Pixel Βόμβες και... χλίδα! Η ζωή των ηγετών της Χαμάς
Life
| 2023-11-07 07:06:00

Βόμβες και... χλίδα! Η ζωή των ηγετών της Χαμάς

του Γεωπόλδου
Βόμβες και... χλίδα! Η ζωή των ηγετών της Χαμάς

Πως ζούνε οι αρχηγοί της Ισλαμικής Παλαιστινιακής Οργάνωσης εν μέσω φτώχειας και καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας

Ένα αποκαλυπτικό tweet για τη χλιδάτη ζωή των ηγετών της Χαμάς έκανε ο ιστότοπος Nexta.

Ismail Haniyeh. Ο ηγέτης της Χαμάς και επικεφαλής της κυβέρνησης της Γάζας από το 2019, ζει στο εξωτερικό και διευθύνει έναν οργανισμό από πολυτελή ξενοδοχεία στο Κατάρ και την Τουρκία. Ο γιος του Maaz είναι γνωστός ως μεγάλος ιδιοκτήτης ακινήτων στη Γάζα. Ο Haniyeh ταξιδεύει συχνά μεταξύ διαφορετικών χωρών με ιδιωτικό τζετ. Στην Τουρκία τον βλέπουν με γυναίκες και αλκοόλ, κάτι που αντίκειται στους νόμους του Ισλάμ. Η εκτιμώμενη περιουσία της οικογένειας της Haniyeh είναι 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Musa Abu Marzouk. Ο δεύτερος σημαντικότερος ηγέτης της Χαμάς, υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις. Έζησε 14 χρόνια στις ΗΠΑ. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Khaled Mashal. Ο πρώην επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, διέφυγε από τη Δαμασκό για το Κατάρ με τεράστια περιουσία 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται τα οικονομικά και την ακίνητη περιουσία του οργανισμού από τη Ντόχα.

Younis Kafisheh. Υπεύθυνος για τα οικονομικά της Χαμάς, ζει στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα έχει αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο. Διαχειρίζεται κατασκευαστικά έργα για λογαριασμό της Χαμάς, κερδίζοντας εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags