Facebook Pixel Η μαγεία του φθινοπώρου στο Κασμίρ!
Life
| 2023-11-10 04:33:00

Η μαγεία του φθινοπώρου στο Κασμίρ!

Sportdog Team
Η μαγεία του φθινοπώρου στο Κασμίρ!

Οι τουρίστες επισκέπτονται την κοιλάδα του Κασμίρ όλο το χρόνο σε όλες τις εποχές, αλλά η φθινοπωρινή περίοδος έχει τη δική της διαφορετική γοητεία που προσελκύει πάντα τουρίστες.

Tο Κασμίρ, το κόσμημα της Ινδίας, απολαμβάνει τη μαγευτική λάμψη του φθινοπώρου, προσελκύοντας τουρίστες από μακριά και μακριά για να παρακολουθήσουν τη μαγευτική ομορφιά του.
 
Η μαγευτική φθινοπωρινή σεζόν φέρνει ευθυμία στους τουρίστες στο Κασμίρ.
 
Οι φημισμένοι κήποι Mughal της κοιλάδας, διακοσμημένοι με δέντρα Chinar που λάμπουν στις χρυσές και καστανές αποχρώσεις τους, έχουν γίνει καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης που αναζητούν μια ανάπαυλα από τη φασαρία της ζωής στην πόλη.
 
Οι τουρίστες επισκέπτονται την κοιλάδα του Κασμίρ όλο το χρόνο σε όλες τις εποχές, αλλά η φθινοπωρινή περίοδος έχει τη δική της διαφορετική γοητεία που προσελκύει πάντα τουρίστες.
 
Η φθινοπωρινή περίοδος, γνωστή τοπικά ως "Χαρούντ", μετατρέπει το Κασμίρ σε καμβά ζωγραφισμένο σε ζωντανές αποχρώσεις κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου. Τα δέντρα Τσινάρ, με τα μακριά, λεπτά κλαδιά τους να φτάνουν προς τον ουρανό, στέκονται σαν μεγαλοπρεπείς φρουροί, τα φύλλα τους λαμπυρίζουν σαν χίλια νομίσματα στο φως του ήλιου.
 
Το φθινόπωρο θεωρείται μία από τις πιο όμορφες εποχές, γεγονός που κάνει την ατμόσφαιρα τόσο όμορφη και αυξάνει την ομορφιά των κινεζικών δέντρων παντού στην κοιλάδα, συμπεριλαμβανομένων των κήπων Mughal.
 
Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, λόγω του χρυσού και καφέ χρώματος των φύλλων, τα δέντρα Chinar εκπέμπουν μια πολύ μοναδική και εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση που προσελκύει όλους, ειδικά τουρίστες σε μεγάλη κλίμακα.
 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατά τη διάρκεια αυτής της φθινοπωρινής περιόδου, οι τουρίστες από διαφορετικά μέρη προτιμούν πάντα να επισκέπτονται τους κήπους Mughal, συμπεριλαμβανομένων των Nishat και Shalimar, όπου τα καφετιά και εκθαμβωτικά φύλλα των μακριών κινεζικών δέντρων αυξάνουν την ομορφιά των κήπων.
 
Επί του παρόντος, έρχονται πολλοί τουρίστες και περνούν καλά στους κήπους των Μουγκάλ και κάνουν αξέχαστα άλμπουμ κάτω από τις σκιές των μακρόστενων δέντρων κληρονομιάς.
 
Το φθινόπωρο ονομάζεται "Harud" στην τοπική γλώσσα και κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, τα φύλλα σφενδάμου των μεγαλοπρεπών δέντρων Chinar γίνονται χρυσό καφέ από πράσινο που προσελκύει πάντα τους λάτρεις της φύσης τόσο ντόπιους όσο και τουρίστες.
 
Οι τουρίστες, γοητευμένοι από το μαγευτικό τοπίο της κοιλάδας, συρρέουν στους κήπους των Μουγκάλ, συμπεριλαμβανομένων των Νισάτ και Σαλιμάρ, για να συλλάβουν την ουσία αυτής της εφήμερης ομορφιάς. Οι κήποι, σχολαστικά σχεδιασμένοι με σιντριβάνια, περίπτερα και μονοπάτια, παρέχουν ένα γραφικό σκηνικό για αξέχαστες αναμνήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags